Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: köpeğin ayağında aksaklık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
2 gündür aksamaa var ayağında herhangi bi şişlik falan yok üstüne basmak istemiyor topal gibi yürüyor acaba gecermi yürütmek zararlı olurmu yardımlarınızı bekliyorum tşkler
kendiline gider gecer kafana takma!gardas!kafana cok takarsan stresse girersen!inçelmisdir!sis yoksa problem yok yani kirik degil!eger sisse ayada kirik olabilir!
(03-11-2012, Saat:05:51)kangalchita Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kendiline gider gecer kafana takma!gardas!kafana cok takarsan stresse girersen!inçelmisdir!sis yoksa problem yok yani kirik degil!eger sisse ayada kirik olabilir!

yok şiişlik falan diken fln batmıstır diye baktım yok bişey inş dediğin gibi iyileşir ya
Geçenler de buna benzer bir şey benim eniğinde başına geldi. 1 hafta sonraya birşey kalmadı. Ayağını basmaz bastığında bağırır. Ama ayakta yara bere şişlik yoktur. Böyle bir durumsa korkma incinmiştir.
gardşm köpeğin basamadıqı ayaqnı biraz ıslat daha belerigin görürsn bilede bişe yoksa parmak aralarnı felan elinle biraz ez bklm ses vereck mi parmakda kırık felan olablr bze olmustu aynısı ama 1 haftaya hiç bişeyi kalmıo düzelio genelde.. şimdiden geçmş olsun
ayağının döşle birleşme tarafına dokununca canı yanıyor şuan daha kötü oldu
geçmiş olsun kadir inşallah ciddi bişey değildir gardaş liflerde bi yırtılma olabilir bi vete göstersen iyi olur
Sayfalar: 1 2