Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpekte kilo boy atmasına engel mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar benim bozo isimli köpeğim bugün itibariyle tam 150 günlük oldu.Resimler 15 gün önce çekildi. Boyu şu an 56 -58 cm arası. Ama hayvan kilo vermedi. Kilo vermeyen hayvan uzamaz demişler burada bir konu da. Benim için 85 cm falan olsun gibi şeylerin önemi yok. Ama tutupta hayvanın kısa kalmasını da istemem. Fotoğraflarını ekledim. Sizce biraz yemeğini keseyim mi? BOY KİLO ORANI NASIL? (Yanında ki köpeğimde badem dişi o kilo verdi şu anda hemen hemen aynı boydalar. Oda 143 günlük bugün)

[Resim: bozo3.jpg]
[Resim: Bozo.jpg]
[Resim: bozo2.jpg]
Çok aşırı bir kilosu yok hayvanın yemeğini kesme..baya sallı bir köpek olacağa benziyor ama 85 cm olmaz ztn bu sanmıyorum en fazla 80lik bir köpek..
Benim için 85 cm. olması çok önemli değil zaten. Cesaret ve sadakat olsun yeter. Diğer köpeğimde 78 cm. Benim derdim benim bakımımın yanlış olmasından korkmamdı. Cevabın için teşekkürler.
Yok bakımın gayet iyi böyle giderse güzel...boy konusu farklı bir şey bazıları dev boyutlardan hoşlanır bazıları önemli değil cesaretli olsun farketmez der bunlar arz talep mevzuları,cesaretide eke oldğnda yavaş yavaş belli olur zaten inş istediğiniz gibi olur..
Köpeğin bakımı gayet iyi böyle devam et derim ama beslenmesine dikkat et gerekli vitaminleri alabilecek besinler seç, bazı arkadaşlar bilinçsizce kilo aldırıyor sonra köpeğin ayağı bozuldu nasıl düzeltirim gibi.
bu resımdekı kopek zayfta olsa kıloluda olsa cok fazla buyumez dıye dusunuyorum ınsallah ıstedıgınız gıbı olur..
hocam boyu biraz kısa kalmış olabilir ama vucüdu uzun bence bu köpek çok iyi bir koşu yapabilir sıçrayıışları filan daha iyidir bence. vucudu yukseklik olarak uzun olmayabilir ama geniş bence güzel görünüyor Smile boyu uzun değil diye dışlama senin köpeğinin'de bir başka özelliği vardır Smile Keşfedersen ama
Sayfalar: 1 2