Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Enik gelişim bi bakın Arkadaşlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Tam 8 aylık enigim 70 cm geliyor 18 20 ay arası veyada eke oldugunda 80 85 arası olurmu . Ekmek etsuyu ve çig et kemik verebiliyorum parazitleri düzenli şekilde veriyorum görüşünüz nedir arkadaşlar abiler?
eniğin resmini koyarsan daha iyi tahmin yürütüp bi yorum yapabiliriz
Merhaba kardeşim , eğer tam 8 aylıksa + anne ve babası +70 köpeklerse, söylediğin ölöülerde ilerleyen zamanlarda olabilir. Neden olmasın? Birde bizim çoban köpeklerimiz uzun yaşayan hayvanlar olduğu için 3 yaşına kadar gelişiyor. Boyu uzamasa bile kalıp yapar , diğer cins köpeklerin çogunda bu özellik yok Smile
(21-10-2012, Saat:11:56)serhat0635 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eniğin resmini koyarsan daha iyi tahmin yürütüp bi yorum yapabiliriz

katılıyorum ....
Enigin dişi kardeşi kalıba verdi baya kalıplandı ama erkek boya verdi ince ilerleyen zamanlarda daha uzun olur tahminim çünkü zayıf daha hızlı uzuyor. Sizce?
biraz zor ama olur.
Normal şartlarda 4 ay daha hızlı büyüyecek, o dönemde 6-7 cm büyürse, en son hali de 80 cm (+-2 3cm değişebilir) civarı olur. 85 ve üstü olma ihtimali bence düşük. Annesi babası da 80 cm civarı köpekler büyük ihtimal. Besleme şeklinde iyi, olması gereken kadar olacak.
anası 86 cm babası 79cm ayakları normalden büyük
Sayfalar: 1 2 3