Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: HAYAT! Cok acımasız.Ötenazi Anı Pitbull
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
çok uzucu...
sebeb nedır bu hayvanların oldurulmesınde onu anlayamadım
İleri derecede kanser hastalarının hekim kurulunun ortak kararı ve aile yakınları ile sağlık bakanının onayı ile uyutulması..
osman abi doğru demiş. her köpek uyutulmuo.
bn izleyemedim basından anladım bakmadım sonuna su gerçek iyi bilinmeli KÖTÜ KÖPEK YOKTUR . KÖTÜ SAHİP VARDIR. pitbullar vahşi yetiştirilmeye daha meyili hayvanlar sadece eğer pitden korkuyorsanız iiçerisine girince şaşırırsınzı uysallıklarına
(13-12-2012, Saat:02:50)osman karataş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İleri derecede kanser hastalarının hekim kurulunun ortak kararı ve aile yakınları ile sağlık bakanının onayı ile uyutulması..

arkadaşım bu söylediklerin insanlar için geçerli peki sen bu videoda uyutulan insan görüyor musun ? burda uyutulan köpekler peki uyutulmalarının sebebi dediğin gibi ileri derece kanser olmaları mı ? dur ben söyleyim sebebini ; artık o köpeğin modasının geçmesi , sahibinin egolarını tatmin edemez hale gelmesi , başıboş bırakılıp çoğalmaları ve insanoğlu denen yaratığın onlardan hoşnut olmamaları vs vs ... Ben hayvanların barınaklarda bakılıp ecelinin geldiği zaman ölmelerinin taraftarıyım.
Başlıkta kullanılan Ötenazi kavramı, insanların kendi hayatlarına son verebilme hakkını ifade eder. Burada ise köpeklerin uyutulması işlemi gerçekleştiriliyor. Videoyu izleyince üzüldüm.
Sayfalar: 1 2 3