Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kör Köpek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Hicredde asagi yukari benimdedigimi soyleyecek.
Kör köpegin bir ogludaha vardi cucuk cu tahirdeydi oda.tekulak ala.kochisarli tangonun babasi.ondan cikan disi kopegin yavrusu.kochisarli tupculerin ala.alanin yavrulari .kululu ala vede kochisarli resulunun kopegi tatar.soy agacina bak .bu diyer tarafi beto bile onun torunu.capit receb bile torunu.yani bunlar benim bildigim kan hatti .

Soy Ağcına bak ne kadar efsane olmuş bu Köpekden mühtiş gercekden harbi efsane.
Karapence bende 32 yaşındayım ve bende boş lafa bakmam dediğim gibi bunu bana söyleyen Cafede otururken bir Dergi den söz açıldı arap arkadaş vardı Süleyman Duman, Hakan Koyuncu ve Usturan nın Serkan vardır orda laf açıldı ve Kör Köpek Cihanbeyli bağlantısı konuşuldu.

Ben sadece doğru ve araştırma peşindeyim.


bu dedigin insanlar hebsi taze kan.Yani eski nesli bilen suanki kochisarda nam salmis köpekcilerdir.nedeni dersen nesil takibi yabdiklarindan köpekleride her zaman olmasada arada bir iyi üretirler veya cikarirlar.gerisi ancak bu insanlardan aldiklari yavrularla adlarini duyuurlar.
(28-04-2013, Saat:03:20)karapence Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu dedigin insanlar hebsi taze kan.Yani eski nesli bilen suanki kochisarda nam salmis köpekcilerdir.nedeni dersen nesil takibi yabdiklarindan köpekleride her zaman olmasada arada bir iyi üretirler veya cikarirlar.gerisi ancak bu insanlardan aldiklari yavrularla adlarini duyuurlar.

Dostum taze kan dıyorsun Ustura nın Serkan genç ama doğuş dan Köpekçi Babası sı da Köpekçi Amcam nan beraber arkadaşlar idi kapılarında köpek eksik olmazdı 100 lerce Köpek beslemişdir.
Güdük ler ve Kör Köpek hakkında bu kadar bilgi sahibi olan az kişi vardır .



Ben senin dedigin insani tanimam.babasini tanirimdir sayet eski köpekci ise,hem her kapida köpegi olan köpekci olacak diye veya her köpek besliyen köpek bogusturur diye birsey yok.maksat o köpegin neslini bilib meydanlarda sürekli o kanlarla bogus yapmak.

ceza evine giderken,devani var. onun elindende köpekler gecdi hemde iyileri.ama adam köpekci degil.yukari mahallede tavukcu ihsanin evine dogru giderken,erol abi vare kapisnda heb köpek beslemistir fakat oda köpekci degil.öredklerin resul bak bu cok eski köpekcilerden busaydigim adamlardan daha iyi köpekci,ama gardaslari dersen köpekci degiller.köpekci olmak kapida beslemek degil,yavrulatip yavrusunu meydan cikarib veya elindeki itin yavrusnu bulub meydanda bende varim demek.oda baya bir maddiat ister.

mesa tüpcücler,kanatimce onlar köpekci degil.sadece köpegi alirlar beslerler vede satarlar veya süürüleri icin ,hayvanlari icin beslerler,arada bir bogusa atarlar.onlarin yaninda calisan ugur var.bak o köpekcidir cekirdekden yetisme biridir.ala onun sayesinde nam yapmistir.bobikdiye iti vardi,beto ,receb onunsayesinde cikmistir meydana.benimdeemk istedigim bu.




Doğrudur dostum ben bir değerlendir me yapmak istemem kim iyi Köpekçi kim kötü sadece dediğim gibi ben söylemıyor ihsan dayı da tanıyan bir kaç Cihanbeyliye demiş ordan aldım Köpeği diye biz de onların yalancısıyız.
Yanlız Ateş olmayan yerden duman cıkmaz Cihanbeyli(Konya)eskiden beri çok kaliteli Köpekler olduğunu biliyoruz .
2000 yılında rahmetli çapan hocadan özellikle malaklı kanı girmemiş mezgitli bir dişi götürdüm.baba boğardan bir kere enikledi ve bir erkek enik doğurdu.13 yıl hiç mağlubiyet vermeden yaşadı.mart ayında soyundan iki erkek bir dişi doğdu ;;;;erkeklerin birer gözleri doğuştan kör.inşallah bahtları açık olur.konunun aynı anda açılması ndada inşallah hayır vardır.kör köpeği ben ilk duydum.geçen aralıkta da anası güdüklerden ayı herkülün oğlu yamandan da bana ait bir dişiden bir dişi enik büyütüyorum.allah hepimizin emeğini boş çıkarmasın.saygılar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7