Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Katil Köpek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bu çok sık rastlanılan bir durum değil ama gerçekten bazı köpekler meydanda boğuldukları köpeklere başka yerlerde rastladıklarında onları öldürebliliyorlar.Ala köpeklere ayrı bir ilgim var o yüzden bu köpeği çok merak ettim.Hiç meydan görmüş mü bu köpek Kaporal kardeşim ?
Kardeşim , boğulan bir köpek boğan köpeği hayatta unutmaz ve ondan aldığı darbeleri beyninde yer eder haa şuda var köpek kincidir çok hislidir ama insana karşı kin güder yediği deyneği yada taşı asla unutmaz ilk fırsatta o kişiyi ele geçirirse öcünü fazlasıyla alır ama dayak yediğide bir köpekse ona kolay kolay gidipte çökmez bazı istisnalar haricinde köpek bitkindir yahut rahatsızdır boşluğunu bulup öcünü almaya çalışır ama durduk yere dayak yediği köpeğinde üstüne gitmez bilir yani tekrar dayak yiyeceğini çok zekidir bu köpekler.
İbrahim bey, ben zaten bunun çok nadir bir olay oluğunu en başta söyledim.Bazı köpekeler meydanlarda boğuşmayı sevmez,insanlardan korkarlar ve boğulurlar ama normal şartlar altında o köpekle bir daha karşılaştıklarında onu öldürme noktasına bile getirebilirler.Kaporal kardeşime ala köpeğin meydana çıkıp çıkmadığını da bu yüzden sordum.İlginize teşekkür ederim
Rica ederim amacımız fikir alışverişi ve bilgi aktarımıdır yazdıklarım yanlış anlaşılmasın lütfen kimseyi kırmak istemem kedi köpek yüzünden .
Dogfather arkadaş böyle bir köpeğin var olduğuna inanmamış sanırım , siz en güzeli resimlerini çekin paylaşın bence .İyi geceler .
(24-09-2012, Saat:03:10)Kaporal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dogfather kardeşim Köpeği bir 1 hafta önce boğuşturmuşlar kacak boguşmuş insanlardan korkuyormuş köpeği arka kalca dan tutmuş rakip de diş attmiş Meydanlarda iş görmez cünkü insanlarda Korkuyo ama Enik olur diye umuyorum.
Ya Köpek Ala Avurtlu değişik bir Köpek yanlız sahipi diyor kızanda kancı getirsinler biz gidelim ister Şampiyon olsun Köpeği öldürür diye bizim burda kimse Alaynan bu şekilde cıkmıyo.
Ya düşün işte işi biliyo öldürüyor gördüm olü hayvanın Kafatasını Kırmış diyorlar ben bakamdaım ölü hayvana.


Dün gördüm Manzaradan sonra onu boğacak Köpek zor cıkar diye düşünüyorum hatta yanlız karşılaşma olursa Köpek ölmese şanslı.
Bu Hayvanı 2 ay dır duyuyorum de inanmadım her gün işte böyle öldürüyor falan filan işte övüyorlar ..................


Kaporal kardeşim inşallah sağlıklı bir şekilde eniklerini büyütürsün,boyle köpekleri bulmak kolay değil değerini bilmek lazım.Sağlıcakla kal.
......
Sayfalar: 1 2 3 4 5