Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: saf mı değil mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
maşallah saf kangala benziyor ama olmasa bile köpeğin çok güzel kemikli sağlıklı .) tüyü kadar hayrını gör rahat ol aslan olacak o
arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim...kangal belgesellerinde ve saf kangallarda gördüğüm lekenin aynısı var üst damak siyah hatta anlayan baı arkadaşlar mührü var demişlerdi... birde ben bu köpeği kangal ilçesinden 5 kişiyle gidip aldım hepsi de yaşlı başlı adamlardı köpeğin çok güzel dediler şu an büyümesi çok iyi 4 aylık olmak üzere dizimi yukarıya geçti ve çok hırçın çok hareketli başımızdan aşağı inmiyor çok atik ayak bilekleri de kalın bu arada ve dişleri kuvvetli birşeyi tuttum mu zor bırakıyor...
küçükken kuyruğu kıvrıksa 7,8 aylık olunca tekrar kıvırır kardeşim güzel kalın kemikli bi köpek maşallah iyi bişey olcak gibi hayrını gör.
nogay koç-- evet bir iki aylıkken simit yapıyordu sürekli sonradan indirdi nedense galiba kuyruğunun dibi kalın kafamı çok kurcaladı ama köpeğimi çok seviyorum artık sorun etmıyorum... yorumun için ayrıca teşekkür ediyorum... güzel yorumlar görünce mutlu oluyorum Smile)
kabağı güzel çekmişsiniz, malaklılık var gibi köpekte.
şimdi biraz daha buyumuştür izne gidince tekrar çekip koyarım resmini ama sanmıyorum malaklı daha sarkık oluyo dıye bılıyorum..
Sayfalar: 1 2 3 4 5