Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: 55 günlük köpeğim hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
arkadaşlar salı sabahı saat 06:00 da bize geldi bu bahsettigim enik. geceleri aglıyor nezaman durur veya aglaması normal mi ? ve bazen dısarda gezdirirken toprakları eşeliyor kazıyor sonrada ordan ayrılıp baska biyerde topragı azına alıp çiğneyip yutuyor. sizce neden? normal bişey mi ?
Annesinden yeni ayrıldığı için ağlaması normal. Alışana kadar, 5-10 gün daha ağlayacaktır. Gençlik aşısıyla, parazit hapını unutma. Özellikle gençlik aşısını. Tam bilgim yok ama toprağı eşelemesi, ağzına alması normaldir herhalde.
cevabın için saol, bu arada bir sorum daha olacak. biz buna pire tasması aldık cok pire vardı ondan öncede ensesine damla damlattık bayağı bir pire attı ustunden neyse pire tasmasının kutusunun arkasında 3 aylıktan kucuklere takmayın yazıyordu bizde takmadık. ama hala var pire. bugun yıkıyacagım daha hiç yıkamadım neyle yıkıyım sadece su mu yoksa petshoplarda satılan şampuanlar var onları alıyımmı ?
Şampuanlardan al yavrular için olanı var 15-20 TL civarı. Ben kullandım. göz ve kulaklarına kaçırma dikkat et.
peki. saolun da pire tasması ve pireler hakkında bilgi verirmisiniz?
Dış parazit iğnesi var , veterinerin bilir.. 3 ay korur bitten bireden her türlü parazitten..

Köpeğin ağlaması normal ağlamasa anormal olurdu.. 1 haftaya alışacaktır gülü seven dikenine katlanır misali sende buna katlanacaksın artık.. Ağladıgında hemen yanına falan gitme bırak ağlasın dursun.. Her ağladıgında gidersen alışkanlık haline getirir..
çok saolun
Sayfalar: 1 2 3