Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Arkadaşlar kangal alıyorum da bir sorum olacak?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Şimdi bana yarın sabah yavru bir kangal geliyor.
Resmi:
[Resim: 9s58k.jpg]

bide bizim evde bi muhabbet kuşu var. sorum kopek kusu yer mi ? veya zarar verirmi ? kucukten buyuseler buyuyunce bişey yaparmı?

ayrıca arkadaslar nasıl alacagım yavru ? Big Grin babasının cidago 88-89 Big Grin
not:agzının altındaki süt lekesi[/font]
Sanmiyorum kardesim kucukken bisi yapamaz.buyudunde sorun olurmu bilmem
Köpeği evin içinde mi besleyeceksiniz ki..enik güzel..Ağırlıklı Kangal gibi duruyor..
yavruyken biraz evde sonra bekçilik için işyerine götürcez arkadaslar gercekten cok guzel bi enik Big Grin inşallah yapmaz bişey. daha once ikisini aynı anda besleyen varsa lutfen yazsın.
Benim köpeği 45 günlükken almıştım. O zaman 2 tane tokat tavuğu vardı. Aralarına tahta çakmıştım. Enik o tahtaları aşıp tokat tavuklarını parçaladı. Enik bu bilmezki neyin ne olduğunu. Ama muhabbet kuşuyla nasıl temas halinde olacak. Eğer enik kuşu bir şekilde yakalarsa kuşu yer. Bu arada enik güzel. Sen anasını, babasını gördüysen ve aldığın kişiler güveniyorsan saflığı konusunda sorun yok. Bir de çenesinin altındaki beyazlık süt lekesi olmasa bile bir şey fark etmezdi.
(16-07-2012, Saat:03:51)bursakangal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim köpeği 45 günlükken almıştım. O zaman 2 tane tokat tavuğu vardı. Aralarına tahta çakmıştım. Enik o tahtaları aşıp tokat tavuklarını parçaladı. Enik bu bilmezki neyin ne olduğunu. Ama muhabbet kuşuyla nasıl temas halinde olacak. Eğer enik kuşu bir şekilde yakalarsa kuşu yer. Bu arada enik güzel. Sen anasını, babasını gördüysen ve aldığın kişiler güveniyorsan saflığı konusunda sorun yok. Bir de çenesinin altındaki beyazlık süt lekesi olmasa bile bir şey fark etmezdi.

yazdıgın için cok sagol ozaman kopek evde deilken salıcam kusu Big Grin zaten yakalayamaz diye umuyorum çok cevik bir kusum var. bu arada annesini babasını gordum resimlerinide atıyım istiyorsanız.

Babası (89cm):
[Resim: 9sbl8.jpg]

Annesi:
[Resim: 9sblx.jpg]


nasıl sizce Smile
Çok güzelmiş. Bu köpekleri daha önce sitede görmüştüm.
Sayfalar: 1 2