Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Çiftleştirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar, köpeğim geçen perşembe günü tam kızana geldi. Bir yerden erkek köpek gelecekti çiftleştirmek için O köpekte gelmeyince bu güne kadar kaldık. Akşam 85 cm civarında bir köpekle denedik benim dişi köpeğe saldırdı. Yarım saat kadar bekledik köpeği yanına yaklaştırmadı. Ama av köpeklerine ve diğer ufak köpeklere bir şey yapmıyor. Bıraksam çiftleşecek. Bu gün ilk kızışmadan sonraki 6. gün. Acaba kızanı mı geçti, yoksa büyük köpeğe neden izin vermedi. Cevaplarınızı bekliyorum. Bakalım bu akşam bir daha deneyeceğiz.
kızanı henüz geçmemiş büyük köpekten korkmuştur sizde hemen oldu bittiye getirmeyin tecavüz ettirir gibi olmasın espirisi bi tarafa bazı dişiler bazı erkekleri kabul etmeye bilir 1 gün karşılıklı bağlı kalsınlar muhtemelen alışacaklardır 1-2 gün içinde baktınız olmadı dişinin ağzını bantlayın sıkıca bağlayın ve tutun erkeğe çektirin yapıştıktan sonra bırakın 2. seferi zaten kendisi ister.
Sağol abi bilgilerin için. Deneyelim bakalım senin dediğin gibi.
Kendi mekanını yabancı büyük köpekten korumaya çalışıyor,ufak köpekleri tehdit olarak görmediği için ses etmiyor..Şöyle bir dışarı çıkarın zincirli gezdirin ikisini yakın ama birbirini kapamayacak şekilde alışır dişi,azıcık hava almak iyi gelir,havlamayı diş atmayı kesip kuyruk sallamaya başladımı hazır demektir..Smile
agızlık tak kafasını tut..