Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangal Koku ve Pislik Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar 2 tane kangalımı aşağıdaki alanda bakıyorum ev 1 dönüm arazi içerisinde ve bahçenin alt kısmında görünen yerde bakıyorum açık hava ve geniş olmasına rağmen dışkıları bahçenin büyük bir bölümüne yayılıyo ve rahatsız edici bir koku oluyo dışkıladığı andada dışkıyı hemen alınmıyo sonuçta bu kötü kokuyu önlemek için yapılabilicek şeyler varmıdır varsa ne gibi yöntemler vardır artık üstüne bişimi dökülür ne yapılır yardım edin babam salıcak göndericek en sonunda hayvanları Smile)

[Resim: fD98g.jpg]
Benim köpeğimde aynı şekilde bahçeli yerde kalıyo sürkli temiz tutmak bol bol sulamak gerekir, birde yapabilme imkanın varsa toprağı belleyip havalandırmak iyi gelir
anlıyorum fakat koku gitmeyecektir böyle üstüne kireç mireç yada o tarz bişi dökerek kokular falan önlenemezmi ya bahçeye çıkıldımı direk koku vuruyo insanın yüzüne eskiden bir tane alman kurdum vardı hiç böyle koku olmazdı anlamadım gitti Smile
yedigi seylerden dolayida olabilir, ilk bahar geldi birazda kokmasi normal
Geçen halı saha maçını izliyorduk çimlere oturmuş, 2-3 metre arkamızdaki ağacın altına sahipli bir golden geldi işedi, sıçtı vs.. Etrafı bir koku sardı tarif edemiyorum, bayılacaktık. Daha önce bir çok köpek besledim, ama böyle bir koku hiç yaşamadım. Kesinlikle yediği şeylerden kaynaklanıyor, özellikle mama ile beslenen köpeklerde ağır bir koku olduğunu düşünüyorum. Köyde kangalları yal ile beslerdik, köpekte en ufak koku olmazdı. Ancak şehirdeki köpekleri sevdiğimde kokusu elime siniyor.
kardeş bence senin beslediğin yer güzel değil boş toprakta tabi kokar oraya çim filan ek köpekler icinde daha iyi bence .
Mama yiyen köpeğin herşeyi kokar
Sayfalar: 1 2 3