Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Afyondan Aslan
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(01-05-2012, Saat:03:38)FHR_45 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eyvallah reislim 03 kardeşim benim gördüğüm kadarıyla resimdeki zafer abinin ASLAN..sol ön ayagından tanıdım iti.bendekide öz kardeşi CELLAT ERİŞŞ (eski adı ZAZA) dogrumudur??? ama kelimeleri mi eksik yazıyosun ben anlayamadım..anladıysam arap olayım..sanki başka bi kardeşi gibi konuşuyosun?? ..sen tel no nu yazda konuşalım...

yeni öğreniyorum adı doğru ZAZA Eriş aslan tam kardeşi ben işitme engelliyim sadece mesaj çekiyorum...
reislim 03 kardeş ben aslanın sahini zafer seni tanımıyorum bi zahmet kendini bi tanıt adres ver bu resimleri nerden buldun .yüklediğin için teşekkür ederim.cevap yaz ilk yavrularından sana bi tane hediye etcem bakabilirsen.allaha emanet ol.cevap bekliyom.telf na msj atabilirsin numaram 05052474648.bekliyom.
(08-05-2012, Saat:10:09)bayxx03@hotmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]reislim 03 kardeş ben aslanın sahini zafer seni tanımıyorum bi zahmet kendini bi tanıt adres ver bu resimleri nerden buldun .yüklediğin için teşekkür ederim.cevap yaz ilk yavrularından sana bi tane hediye etcem bakabilirsen.allaha emanet ol.cevap bekliyom.telf na msj atabilirsin numaram 05052474648.bekliyom.

Zafer abi seni tanmıyordum.şimdi tanışmak istiyorum.ben işitme engelliyim. Fethiyeli Osman Abi ziyaret ettik bu resim telefonum çektim. Aslan dedim bu değil Aslan kardeşi ZAZA dedi. Zafer Abi Nerede oturuyorsun ?
maşallah aslana
Merhaba ben de Afyonluyum ama yaşım çok küçük sadece merak ettim bu köpeğin İhsaniye , Döğer çevresinde dövüşü var mı ? Bir de İhsaniyeli Zaza diye bir köpek var. Şuan Karacaahmette 2-3 kere çalındı sonra tekrar buldular. O köpeği tanıyan var mı ?
masallah
MAŞALAH
Sayfalar: 1 2 3