Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: dişi malaklı-erkek kangal eniği nasıl olur
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
slm arkadaşlar.yakın bir arkadaşımda dişi malaklıyla erkek kangal var.iki hayvanda fiziksel olarak çok güzel.dişi biraz hareketsiz ve uysal ama çok güzel,kangal erkek ise çok hareketli güçlü.ikisinin çiftleşmesinden güzel yavru çıkarmı.safkanlıklarını bozmuş olurmuyuz.bilgilendirirseniz sevinirim.
safkanlıkları tabikide bozulur eniklerde kırma olur
bekçi ve boğuş için 10 numara olur sürü için ağır kalır
çok büyük bahçem yok.yarım dönüm kadar.sürü de değil bekçilik yapacak köpeğim olsun istiyorum.sanırım malaklı özelliği ağır basan ama hareketli olan bir yavru seçmem gerekiyor.
Abicim sen ağır basan hafif basan arama içinden hoşuna giden gözüyün tuttuğu sağlıklı birini seç büyüt, bakma elin sözüne malaklı mı korur sadece evi Kangal zil gibi köpektir bekçiliğinde kralını yapar kafanı yorma...

Safkanlıkları bozulur mu derken zaten 2 ayrı ırkı birbiriyle çiftleştiriyorsunuz mantıken bu soru biraz saçma olmuş, keşke ne demek istediğinizi biraz açsaydınız. Gelelim benim düşünceme, ben ırkların kırdırılmasına karşıyım. Şayet arkadaşınızdaki safkan bir kangal ise, iyi bir dişi safkan kangal ile çiftleştirin derim ben.
Yahu kangal nedir çoban köpeği nedir alayı aynı köpek değilmi bunların ne yapacaz saf köpeği vitrine mi koyacaz adam ev bekletecekmiş bu saf olsa ne olur kiriz olsa ne olur...

Bırakın şu saf, has işlerini...
Sayfalar: 1 2