Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: arkadaslar köpegim kurt gördü eve gelmiyo.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
arkadaslar 8 aylık enigim var.gecen cuma hemen arkamızdaki evin önününe 6tane kurt gelmiş.amcamınoglu bogusma seslerine dısarı çıkmıs kurtlar hemen kaçmıs.bizim enikte peşinden kosmus silah falan atmıslar.dişi köpegimi yaralamıslar biraz oda 8 aylık.erkek enik 2 saat sonra falan gelmiş.simdi be köyde deilim amcaoglu ve babamın deişine göre erkek enik eve gelmiyomus evin baya uzagında bi tepe var ya orda yada daha uzakta bi tarla var gece gidip ordan getiriyolarmıs.gelmiomusta hatta babam 2 aksamadır getiremiorum diyo.yalda yemioyomus.sebebi ne olabilir.neyapmamız lazım.tecrübeli kişiler yardımcı olursa sevinirim...
sürün yoksa sürü sahiplerine ver kardes o enik kurtcul bi enik demekki mesela bana ver
vala bilemeiyorum ama psikolajisimi bozuldu ne oldu anlamadık suan iyi saglıklı.evede geliyo ama gece durduramıyoruz.hava kararınca köpege bişeyler oluyor.sürümüz var kardesim.
Bu köpek normalde sürüde mi duruyor?
evet sürüde ama kıs oldugu için sürü dısarı çıkmıyor.yani 2-3 aydır kapıda.3 aylıktan beri sürüyle gidiyo.
Sürüde başka köpekler varsa onları topla eniğin yanına götür, biraz bekleyin orada enik sakinleşene kadar. Sonra enik de dahil hepsine tasmayı tak yanında gezdirmeyi dene. Belki diğer köpeklerle birlikte eve gelir. Ya da eniğin tasması ile süründeki başka bir köpeğin tasmasını birleştir birlikte gezsinler, diğer köpek eve getirir.
emmi oglu ben konyadan hasan satarsan o enigi ben aliyim irkine fotosu varsa gönder bakalim benimde koyun sürüm var
Sayfalar: 1 2 3 4 5