Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: acil yardım köpegimin yüzü şişti.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Kardeş şişliğin boyutu ne kadar sert mi yumuşak mı, bölgede yara veya diş izi var mı. Ağız içinde herhangi bi deformasyon varmı bunlara bak ona göre yaz ki daha rahat yardımcı olabilsinler. hatta fotoğraf çekerde buraya koyarsan daha anlaşılır olur. Zehirlendiğinden şüphen varsa ayran içir, kendi içmezse şırıngayla sık ağzına.
Eğer basit bi apse ise Synulox ve Maxicam kullan bir hafta.
kardesim ayran verdik içti baya bitirdi şişligi gözlerine kadar var baya büyük şiligi sert yumusak deil.herangibi bir yara veya darp oldugunu sanmıorum yara yok baktıkta.zehirlendi die düşünüorum kustu baya çokta kötü bikoku var azından gelio.kusup ayran içmesi iyi gelirmi.
ver kardeşim temizlesin içini. zehirlendiğine kesin gözüyle bakıyosan yarın kesin veterinere göster derim ben. telef etme köpeği, tehlikelidir bu tip zehirlenme durumları.
boğuşma sonucu yaraya bereye bağlı apse olsa 1 gün içinde şişmesinin ihtimali yok. darbeye bağlı olabilir ki o da imkansız diyorsun zehirlenme kalıyor geriye.
kardesim içim içimi yiyo yarında ben olamıcam yanında.babam götürecek yarına kadar bişe olmassa iyi.böle durumlarda köpeklerin kurtulabilme sansı yüksekmi acaba.veya cevrenizde zehirlennip kurtulan köpek oldumu.bi kaç gün dayanabiliolarmı.enik daha 8 aylık oldu
Baya zaman geçmiş galiba, olay gerçekleşeli. Şimdiye kadar bi sıkıntı olmadıysa yarına kadar da sorun olmaz bence. Köpeğin keyfi nasıl, bulgularda negatif yönde aşırı gelişme varsa sıkıntı olabilir fakat aynı şekilde seyrediyosa korkulacak bişey yok. sonuçta elinizden geleni yapıyorsunuz, gecenin bu vakti veteriner bulamayacağınıza göre sabretmek lazım yarına kadar. acele edip evhamlanmaya gerek yok, tedbiride elden bırakmamak lazım.inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
allah razı olsun kardesim.benim için çok degerli biberonla büyüttüm onu.durumu aynı seyrediyo ne iyiye gidio nede kötüye bakalım cvpların için çok saol kardesim.
zehirlenmeyle alakalı bilgiler bu sitede var buradanda yardım ala bilirsiniz .

http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_7104.htm
Sayfalar: 1 2 3 4