Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: İstanbullu kara
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(27-02-2012, Saat:11:02)Gladio Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dolaş boz kan hattı olan köpeklerin hiçbiri sahada sonunu baglıyamadı baglıyamazlarda hep kaçtılar kaçmaya devam ederler neyin mükemmel hattından söz ediyorsunuz birde aslanı katmışlar tamamen bozmuşlar bu köpekten hiçbir beklentiniz olmasın kaçar gider varsa bu soylardan sahada iş yapmış bir köpek yazsın bende kaçtıgı maçları yazayım. bunlardan güzel reklam köpegi olur bazıları içinde güzel maddi rant elde eder.

kimse alınmasın, zorunada gitmesin doğru olan budur. gerçekleri dile getirecek kadar medeni cesarete sahip olun.

UffBig Grin bu ne kin bu ne nefret kardeşSmile))Hele güdük soyunu anlatta öğrenelim,Yada dolaş soyunu...Ne olur kusura bakma sen bu kadar acımasızca eleştirdiğine göre büyük ihtimalle ve varsa itin bu soydan bi aslanın hışmına uğramıştırSmile))Başka türlüsü mumkun değil bu kin dolu sözlere...Ne reklama ne paraya ihtiyacım var,trde sahibi satmaya yanaşdıktan sonra isteyipte alamayacağım hic bir köpek yok.Mevzu para ise..Ben bu resmi sadece sizlerle paylaşıp olumlu olumsuz eleştrilerinizi almak niyetiyle koydum.Ama sen eleştri değil kin kusmuşsun..Merak etme satmıyorum meydandan kacarsada bnm kalırsada bnm.Ben bu piyasadaki bazı kansızlar gibi köpeği meydandan kactı diye itini gözden cıkaranlardan değilim!!!
uff bu ne açık sözlülük bu ne artislik böyle tamam kızma abi büyük adamsın anladık söylediklerimi geri alıyorum hayrını gör Smile unutmadan adamlık para ile degil delikanlılıkla başlar ben buraya satılıkmı gibi birşey yazmadım kendi kendine gelin güvey olma yorum yapılsın diye koymusunuz masallah çok güzel yazmak zorunda degilim köpeginizin eleştirilerine açık degilseniz ne işiniz var bu tür ortamlarda git iş yerinde duvarına koy kendini kandır.
Manyak bir şeye benziyor. Güle güle besleyin.
Dolaş soyu Kral soy kim ne derse desin biz duymuyoruz yaşıyoruz.
arkadaşlar ne yorum okudum nede hangi köpeklerden diye merak etmedim amamaaşallah güzel köpek.
(01-03-2012, Saat:05:36)Gladio Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]uff bu ne açık sözlülük bu ne artislik böyle tamam kızma abi büyük adamsın anladık söylediklerimi geri alıyorum hayrını gör Smile unutmadan adamlık para ile degil delikanlılıkla başlar ben buraya satılıkmı gibi birşey yazmadım kendi kendine gelin güvey olma yorum yapılsın diye koymusunuz masallah çok güzel yazmak zorunda degilim köpeginizin eleştirilerine açık degilseniz ne işiniz var bu tür ortamlarda git iş yerinde duvarına koy kendini kandır.

Estafurullah büyük falan değilim.Ama sanırım yazdığınn ne anlama gedliğini bilmiyosun???Maddi rant elde eder diosun.Onun üzerine herangi bir maddi kaygımın olmadığını belirttimSmileİster buraya koyarım resmini ister odamın duvarına..*** laf etmişsin bana güdüğün veya güdük oğlu kırmızının veya aslanın veya koto'nun, kactığı macları anlatsana kardeş bigilendir biziSmile samimi olarak soruyorum güdük veya dolaş soyudan bir yiğit canınımı yaktıSmile Smile Smile
bu işi biliyorum havası vermeniz bu işi bilmiyorsunuz anlamına gelir ki açıklamalarınızı göz önünde bulundurmak gerekirse sadece istanbul için birkaç insanın yanında kulakdan dolma şeyler ile hareket ediyorsunuz anlaşılan, biraz ders verelim bilgi sahibi olmak istiyorsunuz madem yardımcı olayım.

güdük baba corc dışında hayatın boyunca izledigin başka maçı varmı? varsa yüklede bizde görelim kamerasız ortamda onunda yenilgisi var araştır ögren bilmiyorsan istanbul'da durmakla bu işler olmaz kırmızı kimlerle maç yaptı? istanbulda karfurun önünde gördük suphide tam rezillik daha sonra kapı köpegi oldu öylede ölür gider neden bahsediyorsunuz. aslan peh ne aslanı yav elbistanda onun maçlarını araştır izlede aslanı tanı istanbuldada gördük pehlivanın önünde diş atmalar aglamalar kaçmalar zorla aldılar elinde ölüyordu hayvan yazık. koto? Smile sen ciddimisin bu konuda dünkü köpek daha, sahaya çıkarda kaçarmı kaçmazmı görürsün öyle kapı arkasında gizli saklı maçlarla göz boyamakla olmaz bu işler.

konuda olan köpeginizi beğenmedim, zorlada begendiremezsiniz 3,5 köpek ismi söyleyerek bu işler yürümez her köpek yener yenilir kabullenmek erdemliktir. şu bir gerçek türkiyede bugüne kadar boz dolaş kanı taşıyıp iş yapan köpek görmedim duymadım hepsi roket gibi kaçan köpekler oldu, kaçmayanlarda maç yapmayan olanlardır. boz dolaş kardeşler kan hattı güdüklerin kılı olamazlar onlar hiç olmazsa muamelede yese sahadan onlar kadar karı gibi kaçmıyorlar boz dolaşları güdüklerle kırmak en büyük aptallıktır.

Sayfalar: 1 2 3