Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kurt ıslah edilirmi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar olduğum yere 1 ay önce geldim. İklimine her şeyine yeni yeni alışıyorum. Şu an itibariyle kar yağışıda başladı yine Dodgy Neyse 3 gecedir benzinliğin arka taraflarına kurtlar geliyor. Genelde aynı saatlerde geliyorlar. Köpekler gerekeni yapıyor sağolsunlar ama içlerinde yavru kurtta var büyük ihtimalle. Çünkü uluması havlaması enik olduğunu belli ediyor. Ya 1 yada daha fazla var. Her günde geldiklerine göre yerleri çok ta uzakta olamaz sanırım. Sorum bu kurt yavrusunu bir şekilde alsam koysam kafese ıslah edebilirmiyim ? Daha önce deneyen arkadaşlardan , fikri olanlardan yorum almak istiyorum. Yada güzel bir dişim var onunla erkek kurtu çiftleştirsemmi acaba Tongue
abi kurdu büyütürsün iyi bakarsın büyüdüğünde sana saldırır
bence deneme bile anneleri gelip sana saldırabilir
zaman kaybı
Y senle oynar falanda en ufak bi acıkmada kötü olur diye dşünüyorum bir videoda görmüştüm adamla kurt oyun oynuyordu ıslah edilebilir bence ama sakat iş uğraşmaya değmez.
Vahsi kurtların yeri doğadır. Onları kendi ortamlarından kendi sahsi tatminimiz için koparmak en hafif deyimiyle bencilliktir. Bize yakısmaz,yapmayın..
olmaz katrilyonda 1 dahi ihtimal yoktur videoda gördükleriniz kurt değil melezdir binyıllardır ehlileştirilememişte bu sene sizmi yapacaksınız.
olmaz kardeşim hiç ugraşma seninle iletişim kurar belli mesafeye kadar ama ehlileşmez
Sayfalar: 1 2