Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Dikkat kontor dolandırıcılarının yeni hilesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaslar bir tanıdıgımın face hesabını calmıslar telefon numaranızı isteyip mesaj göndericem evet de gönder diyorlar onlar nekadar miktar yazarsa okadar kontör yada para neyse ucuyor allahtan benim tel de 8 tl vardı 4 tl sini ucurdular ilk gönderdigi mesaja 50 yazmıs bakiye okadar olmayınca gitmiyor 50 olsa elli ucacak dikkatli olmanızı tavsiye ederim face hesabızındaki arkadaslarınızı uyarın bu konuda.
gülermin ağlarmın arkadas bu karda kışta 4 tl lik kontor evlat acısı gibi godu valla ne yalan söyleyeyim kontörüde gectim nasıl bu tongaya geldim onu anlamadım. ilk basta süphelenmistim benden tel nosu istediklerinde face si calınan arkadasta numaram vardı uyanamadım cok hızlı gelisti olay vay anasını be getti 4 tl kontor yapacak birsey yok buz gibi su ictim gari ne eden
rahmetli fezi dayımın bir lafı vardı hec unutmam. bıyık büküle büküle gaytan , insan ş.ikile ş.ikile şeytan olu derdi.
sanal ortamda mesaj atmak numara vermek ahmaklıktır üstüne alınma hiç bir banka kuruluş yada herhangi bir forum sitesi telefon numaranızı istemez yada mesaj atın demez asla uymayınız.
(20-02-2012, Saat:11:41)kocoglu38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sanal ortamda mesaj atmak numara vermek ahmaklıktır üstüne alınma hiç bir banka kuruluş yada herhangi bir forum sitesi telefon numaranızı istemez yada mesaj atın demez asla uymayınız.

senin face sayfanda yakının olan birisi senin numaranı istiyor sana telden mesaj atacam evet yaz gonder diyor olay bu yakınının facesini kullanan dolandırıcı onu anlayamıyorsun anlayıncada is isten geciyor benim tel de kontor az oldugu icin yırttım benim gibi 100 kisiden 4 tl toplasa günde paraya bak paraya benden 4 tl alması iki dakika sürmedi burada facesi calınan yakının söylemesi gerek benim adresimi dolandırıcılar caldı itibar etmeyin demesi gerek. bunu anlatmaya calısıyorum.
Bu zamanda herşey tuzaklı o yüzden telefondan bu şekilde bilgileri kesinlikle kimseyle paylaşmayın, sanal ortamda zaten tc kimliktir, profil şifrenizdir, telefon numaranızdır bu bilgileri paylaşmayın tanıdığınızda olsa başka şekilde verin o hafıza da kalıyor bugün olmazsa yarın kullanılabilir...

Atasözü muazzam yalnız Dayı haklı Smile