Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: korkulan ikinci defa başa geldi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(20-02-2012, Saat:08:30)ronin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(20-02-2012, Saat:07:09)hapy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Var bir eksiklik ama anlayamadım, şikayet olmadan bu karda kışta kolluk güçlerinin de işi yok çıkıp dağ bayır köpekçileri arayacak. Var bu işlerde bir iş. Herkes akıllı davransın bence, etrafındaki insanlara dikkat etsin bu iş iyice pisleşmeye gidecek. Bence organizasyonda kameraman öncelikle herkesle röportaj yapar gibi tek tek konuşarak isim ve il bilgileri ile kayıt alacak. O zamanda o alanda seyirci köpek sahibi herkesin görüntüsü organizasyonu yapanın elinde bulunacak ki karnı dar üç-beş tane ibne kılıklı çıkıp şikayet edemesin. O alana gelen herkes bilmeliki benimde görüntüm var, o alandan değilse bile o alanda kesin tanıdığı birileri vardır ki yerden haberdardır. Onun için o alana gelen bütün meraklıların görüntüsü olacak. Organizasyon kazasız belasız bitincede herkesin gözü önünde silinecek.

aynen dogru herkes taşın altına elini koyacak haklısın kardeş

arkadaş güzel söylemişin ama bilmedin bişey var gambazcınıın görüntüsü olsa ne olcak bu işi yapan ihbarcılara sorgu suval sormazlar dikkatli olacan güvenilir yerlerde ve fazla kişilere yerını bellı etmicen yoksa bu işin tadını kacırcaklar.
Ne garip değilmi ? Hayvanları seviyoruz diye 3000-5000 para veriliyor . Amaç ? Döğüşsün boğuşsun , kanı aksın, kan akıtsın ...
zahmetsiz rahmet olmuyorki halil kavak gardaş.koşmayan attan vurmayan horozdan oynamayan kuştan öldürmeyen silahtan doğurmayan kadından boğmayan itten filan filan ....nesiller ve özelliği olan işler aletler ırklar böle böle yürüyor.ötesi senin tercihin;;ben saygılıyım senin fikrine de.!!!!!!!!!!!gerçekler acılı da olsa gerçekçi olmak lazım.damızlıklar da böle bulunuyor.saygılar.
(27-02-2012, Saat:10:01)muhasebeciboğar09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]koşmayan attan vurmayan horozdan oynamayan kuştan öldürmeyen silahtan doğurmayan kadından boğmayan itten filan filan ....

Bumudur yani özeti ? Boğsun tabi köpek , evine arazisine gireni boğsun , sahibine zarar verecek olanı boğsun, eniklerine zarar vereni boğsun ama özellikle alıp gidip yeryüzünde hayatları boyunca bir daha karşılaşamayacakları köpekleri zorla birbirleriyle inat , *** , ego vs. sebepler yüzünden boğuşturmak mantığıma sığmıyor. Bir çok video var izliyorum inanın o köpekler sanki benimmiş gibi içim acıyor. Yazık günah o hayvanlara. Rahmeti böyle zahmetlerle kazanıyorsanız benimde sizin fikirlerinize saygı duymaktan başka yapabileceğim başka bir şey yok ne yazık ki ! Ben köpeğimi öyle kanlar içersinde acı çektirerek boğuşturcam yüzüne bakamam bir daha ekmek veremem o köpeğe. En iyi dostumuz olarak gördüğümüz köpekleri besleyip büyütmenin , sevmenin , beslemenin yolu bu olmamalı. Yine de herkesin fikirlerine saygımız olmalı ben böyle severim köpeği sen öyle mesela.
heee sen bi de gel bizim ineklerin doğumlarını gör. üretici olmak seleksiyon sınama gibi fiilleri gerektiriyor.sen in mantığın almıyor olabilir.inek döllenmesinden süt veriminden ,it de boğuculuğundan,boğuşmaktan yılmamasından ve cesaretinden sınanır.ben senin yaklaşımınıda saygıyla karşılıyorum.çünkü yaklaşım açımız farklı.
Nasıl bir kıyaslama bu ? İnek süt vermesi için yaratılmış temel görevi bu , köpek boğuşturulmak içinmi yaratılmış ? Neyse. . .
ne ka dar açılı adamsın yaa h. kavak;;;;inek her yıl doğurması her gün 35 kilo süt sağılması ,güvercinin 8 nsaat uçabilmesi 10 metre fişekliyebilmesi,itin boğuşan damızlığının tesbiti ve üretilmesi;;bunlar hep insanın kainatı kendi ticaretine ve keyfine çalışıp çabalayıp uydurmasıdır.arıya bile ballık konularak yavrusuz bal petekleri elde etmek bile iti n boğuşanını üretmekle aynı mantıliteden ve maksattan kaynaklanır.keyfine göre arı bal yapmakiçin değil yaptırılmak için yaratılmış inek süt vermek için değil verdirilmekmek için yaratılmış kuş uçmak için değil uçurulmak için yaratılmış,fakat it canı isterse boğuşur da boğuşturulmaz deme.mesele istem dışı zorla gıda sı bakımı sporu vs hakkı verilmeden karşılık istememek.zikrin de fikrinde dürüst olacak ki şükre yüzün olsun hemi.bi yerdede kangalın arka açısından baktığını yazmışın 5 cm olacak çapı diye.bakış açıların enterasan.aydına gelirsen beklerim.senle yüzyüze sohbetetmek isterim.hem kanuna hem şeriata uygun hem insafa uygun olmalı.ortama saygılar.
Sayfalar: 1 2 3 4