Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpek Yaşları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Çok can sıkıcı bir durum diye böyle bir konu açayım dedim. Çocukluğumdan buyana köpeklerle içli dışlı oldum. Bir köpeğe bakınca az çok yaşını bilirim. Şimdi buradan köpeğin resmini paylaşıp ay olarak 4-5 ay küçük söyleyince köpeğinizin kalitesi değişiyormu çok merak ediyorum. Eğer kendi büyüttüğünüz köpek varsa enikken çekilmiş resimleride vardır eminim arşiv yapın enikler bölümünden ay ay resimlerini paylaşın. Eline alıyor devasa bir köpeği 15 aylık 16 aylık, bende anaokuluna gidiyorum ama saçlarım beyazladı.
Benim gibi düşünen arkadaşlardan ricam sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda insanlar kendini kandırıyorda bizlerden ne istiyorlar.
Olay bu işte benim bildiğim doğum tarihi atılır yaşı, ayı neyse odur 3 ay ufaksa ne olacak ödül mü alacak...

Tüccar adamı anlarım satacak para kazanacakta artık herkes bunu yapıyor...
Smile aynen Smile
bence bu tamemen egoistliktir,bbi keresinde 15-18 aylık arası bi itimle birisi maç alalım dedi kaç yaşında köpek dedim 15 aylık dedi en az 5 yaşında bi it çıkardılar itim boğuldu çok önemli değildi ama 5 yaşındaki itede 15 aylık denmezki Big Grin yani hayır yaşını küçültünce fazlamı yaşayacak bu köpek bence olayın özü şu bak bak 15 aylık it nasıl boğuşuyor dedirtmek başka bi analiz yapamadım.