Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: sonunda korkulan başa geldi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
KARAMANLI JANDARMADAN KÖPEK DÖVÜŞÜNE SUÇÜSTÜ



Karamanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan Ardıçlık mevkiinde köpek dövüştüren kişilere suçüstü yaptı.


[Resim: dt-FGQ9.jpg]
İhbar üzerine; Aydın, Kayseri, Yozgat, Denizli, Antalya ve Burdur illerinden köpek dövüşü için geldikleri öğrenilen çok sayıda köpek dövüştürücüsü ve seyircinin tespit edilmesi üzerine operasyon başlatıldı.



Tefenni ve Yeşilova İlçe Jandarma ekiplerinin de destek verdiği baskını önceden fark eden dövüşçülerden birçoğu kaçarken 6 kişi köpekleriyle beraber yakalandı.
[Resim: dt-0K68.jpg]
Yakalananlar hakkında Hayvan Sağlığı ve Zabıtası Kanunu’na muhalefetten idari işlem başlatılırken ele geçirilen köpekler ise İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’ne teslim edildi.

kötü olmuş Sad
Kim ki acaba yakalananlar,forumdan kimse var mı acaba..sonucu ne olacak bakalım..
Para cezası var bu işin. Yakalananlara para cezası kesip köpeklerini alacaklar. Köpekleri zehirle uyutma yetkileride var. Orman işlerindeki amirin vicdanına kalmıs.
12bin tl ye kadar cezalar kesebiliyorlar, baya bi mesele, dikkatli olmak lazım...
MAÇLAR TEKLİ OLMALI VE İKİ KÖPEĞİN SAHİPLERİNCE ;GÖRÜNTÜSÜ YAYINLANMALI.ESKİ MAÇLARDA JANDARMA EMNİYET ALIRDI.MAÇTA DİSİPLİN OLUR;SEYİRCİ İTLERE MÜDEHALE EDEMEZ VE KAVGA EDEMEZDİ.TOPLANIP BOĞUŞ YAPMAK YASAK OLDUĞU HALDE ISRAR ETMEMEK LAZIM.CEZA Bİ YANA ;BENİM İTİM KIYMETLİ RİSKE ATAMAM.AYRICA KALABALIK ORTAMDA ALAKASIZ SEYİRCİLER SAHAYA DALIP BOĞUŞU İTLERİN BİTİRMESİNE MÜSADE ETMİYOR.KAZANMASINI İSTEDİKLERİ İTİ;MAÇI İTLER BİTİRMEDEN ; İLK FIRSATTA KUCAKLAYARAK KENARA ALIYORLAR.GENCELLİDEKİ ASLAN MAÇI GİBİ,TURNUVADAKİ BOĞAR MAÇI GİBİ.BİDE SIKINTIYA GELEN KÖPEK TARAFTARLARI DA MAÇI JANDARMA GELİYOR BAHANESİYLE MAÇI YARIM BIRAKTIRIYOR.BURDUR BOĞAR MAÇI GİBİ.JANDARMA LAFINI DUYUNCA ÖNCE TERTİP EDENLER TABANLARI YAĞLIYOR;;MİSAFİRLER KAÇMA YOLLARINI DA BİLMİYOR ;;;KERİZ KALIYOR;HEHEHE:EN DOĞRUSU MERAKLI OLAN SEYRE DEĞİL İTE MERAKLI OLACAK VE BOĞUŞ İKİLİ OLACAK .YERİ DE ÖZEL MÜLK OLUP;;MAÇI MUHAKKAK İTLER SONLAYACAK.TEKNOLOJİ SAYESİNDE MERAKLILAR DA İNTERNETTEN SEYREDECEK.EN İYİSİ YASAK İŞİ YAPMAYCAN GARDAŞIM.BAK BEN YASAK OLALI BERİ YAPMIYOM GARDAŞIM.
mevzuya yine bogarı karıstırdın ya muhasebecı bey helal sana Smile dahamı vazgecmedın dayı Smile
Sayfalar: 1 2 3