Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Yeni enik, anlayan arkadaşlardan yardım rica ederim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar, soyu sopu seceresi belli iri erkek enik alalım diyerek Sivas, İzmir, Bursa trafiğiyle uğraşırken, bir dostumuzdan ekte resmi olan dişi tanrı misafiri geldi.

Sahibi 3,5 aylık, veteriner 5 aylık olduğunu söylüyor. Sahibi babasının kangal, annesinin kırma çoban köpeği olduğunu söyledi.

Eski evinde bahçede, babası ve kardeşleriyle iyi bakılıyordu. Bizde de İzmir'de bahçede bakılacak. Beslenmesi, eğitimi, bakımı için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayız. Yemeği özel pişer, yan komşum veteriner, hayat boyu sıkıntı çekmez. Bakmayın kartonda yattığına, bir gündür bende, kulübesi de yolda.

İstediğimiz köpekte aradığımız üç özellik vardı, dostluk, koruma içgüdüsü ve cüsse. İkisi karakter, zamanla oturur. Fakat cüsse konusunda içe sinme durumu var, neticede 10 yıllık bir hayat arkadaşı bu.

Ben bu eniğin cinsinden ve büyüklüğünden emin değilim, küçük kalacak gibi geliyor. O durumda sahibine iade etmeyi tercih ederim, hayvanda bizde mutsuz olmayalım. Biz babayiğit, duruşuyla güven veren bir köpek isteriz.

Bu hayvan büyür mü, iri cüsseli, asil duruşlu bir anne olur mu, caydırıcı nitelik kazanır mı anlayan arkadaşlar fikir verebilirse çok memnun olurum.

Saygılar.

[Resim: img0705yh.jpg]
[Resim: img0702pz.jpg]
[Resim: img0697h.jpg]
[Resim: img0698v.jpg]

http://imageshack.us/photo/my-images/29/img0705yh.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/848/img0702pz.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/140/img0697h.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/141/img0698v.jpg
kardeş güzel köpek ama 3.5 aylık olduğuna eminmisin
(12-02-2012, Saat:05:42)necati taner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeş güzel köpek ama 3.5 aylık olduğuna eminmisin

Sahibi öyle *** ediyor, veteriner diş kontrolünden sonra 4.5 - 5 aylık olduğunu söyledi. İlk köpeğimiz olacak, ben şahsen hiç anlamıyorum.

Ki zannederim 3.5 aylık dahi olsa küçük sayılır. Tahminim büyüdüğünde en fazla 65-70 cm - 45 kg olacağı ve küçük kalacağı. Şu an 42 cm, 22 kg.
bakın süt dislerine yenisi cikmaya baslamissa 6 ayliktan asa degildir.
yazının başında soyu sopu belli iri erkek köpek arıyordum diye belirtmişsin o düşüncen hala devam ediyorsa bundan sana hayır gelmez.
ama eğer hayvan sevgisi için besliyorsan hayrını gör güzel köpek
3.5 aylık değil bu bence daha fazlaaa
(12-02-2012, Saat:06:09)sudkaido Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yazının başında soyu sopu belli iri erkek köpek arıyordum diye belirtmişsin o düşüncen hala devam ediyorsa bundan sana hayır gelmez.
ama eğer hayvan sevgisi için besliyorsan hayrını gör güzel köpek

Köpekten hiç anlamam, bahçeli yere yeni taşındım, bizimkisi biraz da koruyucu yaren arayışı. Kimi erkek köpek evi / çocuğu iyi korur diyor, kimi dişi daha korumacıdır diyor, emin olamadık.

Kangaldan başka köpek hiç düşünmedim, GSD kurt, rot teklif eden oldu kararımızdan şaşmadık. Bir dileğimiz vardı, soylu, iri erkek olsun. Bu dişi tanrı misafiri, hediye geldi ama küçük kalacaksa eski evinde de iyi bakılıyordu, hiç yazık etmeyeyim diyorum.

İrileşeceğini zannetmiyorum, şansı varsa tutarım.
Sayfalar: 1 2 3