Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: hint horozu ve tavuktan anlayanlar yardımcı olabılır mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
[Resim: Ek4sn.jpg]" border="0" alt="resim" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" />

[Resim: 6t53U.jpg]

[Resim: lTaVu.jpg]


bunlarda benim arsivden
kardeş horozon maşallahı var ancak tavuk kesin kırma
eywallah saolun arkadaslar 2 tawuk bi horoz olarak ıstemıstım saf olmak kaydıyla 150 tl verdim 3ne horozu dövüştürdüm ama 5 dakıkada agzı acık kaldı
horozun masallahı var benimkinin tüyleri uzun biraz ondan kırma heralde
kardeşim öncelikle hayırlı olsun, nacizane yorumlarımı yazayım. Horoz, kuş, köpek aslına bir bakıma her canlı ırkının özelliklerini taşır, bizlerde özellikle hayvanlarda ırka çok önem veririz. Hint horozlarında ırk çok önemlidir. Özellikle tavuk, dövüşe gelince % 50 bakım , % 50 ırk diye yorumlarım ben.
Gelelim senin hayvanlarına, hani köpekte biliriz, fiziki bir takım özellikleri, horoz için yazayım, eller olabildiğince kibar olmalı, 2 saat boyunca ona avantaj sağlar, eli bacakları büyük iri olan horoz makbul değildir, kuyruk sokumu, gözleri , kaşları ve ağız yapısı son derece önemlidir. residen ben pek yorum yapamadım daha yakışıklı olabilirler mi cevabım evet, öyle kırmaydı, has hint horozuydu o buralardan belli olmaz, pistte belli olur. Bugüne kadar iyilerin ortak özelliklerini dikkate alırsan iyi edersin tabi, beğendiğim, çok uzun yıllardır beslediğimiz yavrulardan atarım istersen resim.. tekrar hayırlı uğurlu olsun..
saftır değildir buradan pek belli olmaz ama tavuklar orta horoza pek ısınamadım ringde belli olur hayrını gör.
12 yaşımdan 30 lu yaşlaıma dek horoz besledim. İzmirden Erzuruma kadar değişik ringlerde horoz dövüştürdüm. Hint horozunun şekline bakarak karar verebilmek çok zordur. Her tipte iyisi ve kötüsü çıkabilir.

Tecrübelerime dayanarak sana şu kadarını söyleyeyim. İyi kandan horoz ve tavukları o paraya alamazsın. Çalan bile vermez o paraya. Saf değiller ve maalesef iyi değiller.
aynı horozdan bendede var sanki ikizi ama tavuklar işe yarmaz horoza yazık kes onları
Sayfalar: 1 2 3 4 5