Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpekleri uysallaştırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Merhaba arkadaşlar.Ben Sivas'lıyım Kayseride yaşıyorum her yaz sivasa gidiyorum ve orada bir çiftlik var dayımın genelde oraya gideriz köpekler cok fazla saldırgan tabi benimde kuzenlerim falan var köpeklerden korkar kaçarsam rezil olurum Big Grin bu köpekleri kendime uysallaştırma yakınlaştırma gibi birşey nasıl yapabilirim. Özetliyim köpeklerin beni sevmesi saldırmaması alışması için ne yapabilirim.
köpek maması al yanına hepsine ver sana alışmaları ve sevmeleri daha çabuk olur..mümkün olduğunca gözlerine bakmamaya çalış..
Kardeşim köpek maması alamam ama ekmek falanveersemolurmu kemik falan Big Grin Gözlerine bakmamaya çalışırım kardeşim birde bizim eski bir bekçi vardı köpeklerin saldırmaması için böyle tedirgin olup yavaş yavaş yaklaşmak değil direk yaklaşıp sevin diyordu öyle yapsam olur mu?
Aynen öle direk git sev sanki yıllardır kendi beslediğin köpek gibi, günün birinde alışacaksa dokunmaz ama deliyse ikiye böler Smile
Big Grin İlk başta sevindim ikiye böleri okuyunca birden yusuf yusuf oldum Big Grin köpekler görüyor yazları beni oda sadece ben onlardan kaçarken sadece birkaçkere yaklaştım büyük köpeklere. Ne yapayım şimdi abi? Big Grin
Sakin bir şekilde yaklaşırsan bir de elinde köpeğin seveceği bir yiyecek varsa sana hemen alışır. Çiftliğe gittiğinde köpeklerin yemeklerini sen ver. Tek başına yaklaşmaya korkuyorsan da köpeğin sahibi ile köpeklere yaklaş sev, onları besle vs..
Tamamdır dediklerinizi yapıcam inş işe yarar yoksa rezil olurum Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5