Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Türkiyedeki Köpek Hırsızları ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
S'a arkadaşlar. .

Konuyu açma amacım çevremizde tanıdığımız hırsızların isimlerini yazmak ve bu adamları bu camia da deşifre etmek ve mekanımıza böyle adamları yaklaştırmamaktır..

Saygılar. .

Teşekkür ederim çok önemli bir konu zamanla herkese tanıyacağız.. Aslında herşeyi kimin ne olduğunu iyi biliyorum ama millet yazdıkça eksikleri ben dolduracağım.
Güzel bir konu olmuş.
İyi konuyu bulmuşsun abi gerekli bir konuydu.
Konu güzelde olayın kahramanlarından bahseden yok Smile
(17-01-2012, Saat:08:51)burak_40 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben hırsız bilmem.fakat sahtekar isterseniz noter onaylı bi sahtekar var aramızda.eski nicki ECÜŞ yeni nicki BRS_BOZİ.facebookta gerçek ismi ise TAYFUN ARSLAN.ikamet ettiği yer ise BURSA.konuyu açan ZAZA nickli üyeye(yanılmıyorsam fatih abiye) teşekkür ederim.çok gerekli bir konu.

ankarada yaşayan vanlı sinanda köpek sahtekarı çolunu çocunun şerefinin üstüne yemin eder ama aslı asdarı çıkmaz o şerefsizede dikkat edin arkadaşlar
Konya Akşehir'den YUSUF'a dikkat ! değişik bir tekniği var, köpeği ayağına kadar getirtip bahçesine bağlatıyor, parayı vermeyip köpeğide sahipleniyor. Olaya göre çeşitli senaryo yazar. aman dikkat.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12