Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Devlet Çiftlikleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
karacabeydeki tigem deki şu anki köpekelri bilmiyorum ama 2008 ve öncesi güzel temiz köpekelri vardı kendimde besledim , kangal kalın olur diyen arkadaş köpek henüz 10 aylık ve bu köpeklerin bulunduğu yaşadığı iklim şartları olması gereken iklim şartlarında değil, köpeğin büyüme evresindeki dez avantajlarıda göz önüne almak gerek. devlet çiftliği olarak karacabeydeki tigem köpekelrini gördüm ama diğer sivas belediye çiftlikleri için aynı şeyi
söyleyemiycem

Zidane

kopekleri almissiniz gule gule bakin buyutun onlara bir soz soylemeye gerek yok su saatten sonra .
lakin kopek ciftlikleriyle ilgili sordugun sorularin bir coguna evt cevabi verilebilir
turlu cambazliklarla kangal adi altinda ne tarz kopeklerin insanlara verildigi gercegi kopek camiasi icindeki tum insanlar tarafindan bilinen bir gercektir .
cogu ciftlikte bas damizlik ismi altinda yavrulari pazarlanan kopekler aslinda siradan basit ve heryerde bulunabilecek hayvanlardir .
kanaat etmeyin ve edenleride uyarin der saygilar sunarim .
Atik ve çevik duruyor aslında köpeğiniz. Beslemeyi artırın ancak bol bol koşsun harika bir vücut yapısı olacağı kanâtindeyim.

Saygılar...
Bütün yorumlara saygı duyuyorum. Köpeğimden de çok memnunum. Laf olsun diye deyil gerçekten memnunum. İyiki ordan almışım. Şimdi olsa gözü kapalı yine oradan köpek alırım.
Kırmalık saflık konusuna da fazla takılmaya gerek yok. Çünkü herkesin kendine göre bi standardı, bir tarifi var. İsteyen istediği yerden alır, burda sergiler, sonrada iyi kötü yorumlar yapılır, bu böyle devam eder. Taki resmi,kapsamlı bir ırk tarifi, gen testi, kan testi, işte teferruatı neyse yapılana kadar.
Saf Degil Falan Yazmislar Arkadasim Memnun isen Saf veya degil onemi yok oda bir canli Bakmak Beslemek sevap Ayni zamanda Kopek sevgisi baska bir sey Hayirli olsun çok Bilen Yanilir Arkadasim Sen Gonlunun sozunu dinle Gerisi Bos..
Sayfalar: 1 2 3