Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kurt evcil olmaz diyenlere :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(07-02-2012, Saat:11:24)kocoglu38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-02-2012, Saat:03:04)efe71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-01-2012, Saat:03:00)kocoglu38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]italyanların simgesi boğa almanlar aslan ... her millet kendisine bi hayvanı simge seçmiştir dünyada başka ni milletin himayesi altına girmemiştek millet TÜRK milletidir ve simgeside hiç bir zaman evcilleşmemiş ve evcilleşmeyecek olan KURT tur kurtlar ancak melezlendiği taktirde yavruları evcilleşebiliyor bu defalarca olmuştur videodaki canlıda çok güzel bi kurt-köpek kırmasıdır görselliği kurt,ağız diş yapısı, gözleri ve bacakları köpek tarafına çekmiş kurtlarda ön ayaklardaki nabız denilen birbirine paralel olan parmaklar ayaklara değil diz kapağına daha ykındır bu nabızların yukarda kalbe yakın olması kan akışının bacaklarda daha hızlı dolaşmasını sağğlar ve bu vesileyle kurtlar daha uzun vadede ve yorulmadan sürekli saatlerce koşarlar ön ve arka bacaklardaki aynı hizadaki sekili kurtlar filmlerde olur Smile emin olmadan milleti yanıltmayalım asırlardır uğraşılıyor bil hassa hun ve selçuklular zamanında ehlileştirmek için çok uğraşlar verilmiş halende devam etmekte melezlenmediği taktirde kurtlar evcilleştirilemiyor yavruykende alsan altın semerde vursan yok yok yok! EFE71 buda sana tıpa olsun bu temiz,saf,ehlileşmeyen tek canlı olan kurt un , özeliğini yitirmesini insanların oyuncağını olmasını ne kadarda çok istiyorsun Mevla o hayvana bu özeliiği lutfetmiş kimse değiştiremez 1.000 yıllardır yapılamayan şeyi götü boklu 2 arapmı yapmıiş,
ben kimsenin kurdun oyuncağı olmasını istemiyorumKOCOGLU38 yorumlarınada dikkat et o tıpa sana her an herşey yapabilir

bu konu anlayana bilene saygısı olana hassas bi konu evcilleşmez diyenlere kapak olsun demişsin sen deyince iyi oluyoda ben deyincemi zoruna gitti böle lafları duymak zoruna gidiyosa sende demiycenki duyma yorumlarıma dikkat etmemi sen söleyemen sölesende takmam sitenin yöneticileri var haksız bulurlarsa uyarırlar bizede saygı duymak yakışır onun haricinde herkese verilecek cevabımız vardır.
kardeş o yorumuda ben yazmadım yiyenim yazmıştı ve o yorumu görmemiştim en son yoruma baktım ve onu gördüm herkese slmlar

ankara da yenimahallede beslediler bizim tanıdıklar ilk önceleri iyiydi sessiz sakin di hayvan. oynarken kurtla, kurt hafif bi diş attı elini kanattı abinin.ayrıldık ordan bıraktık hayvanı daha sonra gittigimizde o sessiz sakin hayvanın yerini vahşileşmiş, insan görünce çıldıran bir kurt almıştı. sonra bayıltıp dogaya saldılar mecburen
Evcilleşmeden anlaşılan ne? Köpek gibi olması beklenemez vahşi hayvan neticede...

Doğar doğmaz bir şekilde alınıp büyütülürse, büyüten kişiyi ailesi olarak görür. Saldırmaz, ona zararı olmaz ama çevreye, çevredeki insan veya hayvanlara zararı olabilir. Zaten durmaz, bir gün fırsatını bulduğunda gider.
kurt asla evcilleştirilemez. evcil olacak olsa zaten kurt olmazdı. bizim burda besliyen çok oldu. ama hayvan kan görünce kendini tutamıyor. gözü açılmamış yavruyken köpeği emzirdik. köpek titredi sonra bayıldı. yürümeye başladığında ilk yaptığı şey toprağı kazmak. iki yaşına geldi. sahibinin yanında tavuğa dahi saldırmıyordu. ama insanlar uzaklaşınca direk saldırıyordu. doğuştan genlerinde var. atalarımız boşa dememiş kurdun yavrusu kurt olur.

kurt asla evcilleştirilemez. evcil olacak olsa zaten kurt olmazdı. bizim burda besliyen çok oldu. ama hayvan kan görünce kendini tutamıyor. gözü açılmamış yavruyken köpeği emzirdik. köpek titredi sonra bayıldı. yürümeye başladığında ilk yaptığı şey toprağı kazmak. iki yaşına geldi. sahibinin yanında tavuğa dahi saldırmıyordu. ama insanlar uzaklaşınca direk saldırıyordu. doğuştan genlerinde var. atalarımız boşa dememiş kurdun yavrusu kurt olur.
''gözü açılmamış yavruyken köpeği emzirdik. köpek titredi sonra bayıldı.'' Nasıl yani? yavru kpek kurt sutu ıctıgı ıcınmı bayıldı?
(02-03-2012, Saat:09:51)spy428 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]''gözü açılmamış yavruyken köpeği emzirdik. köpek titredi sonra bayıldı.'' Nasıl yani? yavru kpek kurt sutu ıctıgı ıcınmı bayıldı?

bak kardeşim bu doğal bi şey bi çok hayvan kurttan korkar ölüsünden dirisinden kokusundan hatta mesela kurtla eşeği karşılıklı bağla eşek korkudan ölür ödü yarılır,koyunun kurdu görünce nutku durur kaçamaz,bir çok köpekte ölü yada diri kurdu görünce ya arkasına bile bakmadan kaçar (hatta o bölgeye bi daha gelmez) yada bayılır enik kurdu emziren dişi köpekte bayılmış (arkadaşın söylediği yavru kurt dişi köpeği emiyormuş dişi köpek bayılmış
Tamam anladım şimdi. tesekkür.
Sayfalar: 1 2 3 4