Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangallarımın saflığından şüpheliyim!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Bu paşa
[Resim: NhYZ3.jpg]

*******************************************
Bu ise duman

[Resim: f2ZXb.jpg]

[Resim: V7QXU.jpg]

Köpekler zamanında sivas valisinin bir yakınıma hediyesi olan biri dişi diğer erkek kangalların yavruları. Hatta ikisininde arka ayakları çift tırnak. Paşanın ön ayaklarıda çift tırnak, dumanın ise ön ayakları tek tırnak.

Peki bu köpeklerin neresinden şüpheleniyosun derseniz.

Problem boylarında yerden ense köküne kadar ölçüyorum 67 cm ancak varlar. Doğumları tarihleri mart 2010
Not: ikiside aynı dönemde doğmuş kardeşlerdir.

Bu konuyla ilgili fikirlerinizi ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Resim boyutları biraz büyük olmuş özür dilerim
merhaba kardeşim.öncelikle çift tırnak saflık göstergesi değildir.tırnak şart değil.yüzüne bakarakta anlaşılmaz yandan önden tam profil resim olması lazım.soyunu bilmiyorsan fizikleri standartlara uyuyormu ona bakarsın.
(05-10-2011, Saat:12:02)wearyfeat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhaba kardeşim.öncelikle çift tırnak saflık göstergesi değildir.tırnak şart değil.yüzüne bakarakta anlaşılmaz yandan önden tam profil resim olması lazım.soyunu bilmiyorsan fizikleri standartlara uyuyormu ona bakarsın.

Şimdiye kadar okuduğum araştırdığım ve gördüğüm tüm özellikler köpeklerde mevcut. Simit kuyruktan dik duruşa kadar. Tek sorunum yerden omuz mesafesine olan boy uzunluğu.
67 cmyi bir türlü geçemediler. Mart 2010 doğumlular 1.5 yaşına geldiler yani bundan sonrada boyu uzar mı acaba?

abi ben de nasil olculdugunu bilmiyorum o olctugynuz cidago sizin abi erkeklerde ort80 disilerde 70 oluyor tam olarak nasil olculdugunu ogrenip bir de oyle olcun bu arada tirnaklar safligi belirlemede cok onemli bir olcut deildir olmasa da olur

cep tel girdigim icin fotolari net goremedim daha sonra tekrar yazarim

selamlar
en uzmanı bile bence 3 resimle saflık derecesini bilemezzz,, bilirim dien yalan söylerr..görmek lazım incelemek lazımmm anne baba ,dedelerini bilmek lazımm tabi benceee ...ama massallah çok yakısıklılar ALLAH'ım nazarlardan saklayıp koruyup sakınsın
fotodaki kopeklerin kulakları sanki kırma gibi geldi bana işin uzmanına sormak lazım ben saf kangalda kulakların busekilde oldugunu sanmıyorum saf kangalın kulakları daha asagıya sarkık durması gerek diye biliyorum
kangal 18 aylık olana kadar büyür.18. aydan sonra 1 milim dahi büyümez.erkek kangalların kafa büyümesi 3 yaşına kadardır.boy ölçümünüde topuktan omzuna kadar yapacaksın.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6