Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Gezdirme Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkese merhaba arkadaşlar 26.10.2010 doğumlu köpeğim var yaklaşık 11,5 aylık civarında . Benim sorunum gezdirme okulum öğlen saat 6 da bitiyor eve gelmem felan 7 yi buluyor . Köpeğime bakan var yemeği felan oluyor ancak gezdirme sorun, bulunduğu ortam bahçede salık bağlı değil bende 2 günde bir gezdirebiliyorum aksam 8 de cıkartıyorum 1 buçuk saat gezdiriyorum ancak 2 günde bir oluyor herangi bi sorun olurmu hepinize tesekkürler. Beni gördüğündede yerinde durmuyor, ağlıyor .


[Resim: ecsZF.jpg]
salıksa sorun yok
köpegin fiziksel olarak net görebilecegimiz foto koyarsaniz daha mantiksal aciklama yapabiliriz.
köpeğini zincire vurmazsan hiç bişey olmaz ama ne kadar sık gezdirirsen o kadar iyi olur. köpeğinle arandaki bağlar kuvvetlenir.
Salık duruyorsa fiziken ve ruhen pek sıkıntı olmaz sanırım.
Nasıl ki bir arkadaşla ne kadar çok vakit geçirir , çok şey paylaşırsan aranızdaki bağ kuvvetlenir,birbirinize tanırsınız köpek içinde bu böyle.
Seni gördükçe ağlayarak tepki vermesi sana olan ilgisi,sevgisinin işareti bu ne güzel bir şey. Eminim 2 gün geçtikten sonra alıp onunla dolaşırken dünyanın en mutlu köpeği o oluyordur.
2 günde 1.5 saat gezdirme fena değil her gün 1 saat yapabilseniz daha iyi olur huyunu karakterini bilmiyoruz insanlara ve diğer canlılara zarar vermiyorsa bakan kişi günde 1 saat serbest bıraksa çok iyi olur hem fiziki güçlenir sindirim sistemi hızlanır kanı temizlenir enerjisini atar yok zarar veriyorsa bağlı kalması daha hayırlı 2 günde 1 gezsin sizinle gezsin.