Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Sivas'lı ŞER yavruları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Sivaslı ŞER ve Nazlı dişiden olma 4 adet yavrusu. Sol baştaki dişi (NAZAR) Yanındaki erkek (HAŞİN) üçüncü sıradaki erkek (HÜNKAR) en sağdaki erkek (DOĞU). 29 MAYIS 2011 doğumlular.Yorumlar sizin annelerinin resmini de yüklüyorum.

BABALARI ŞER
[Resim: 5324.jpg]

[Resim: 5168.jpg]
Öndeki HÜNKAR Arkadaki HAŞİN
[Resim: 5351.jpg]
Ayaktaki HAŞİN Yatan DOĞU
[Resim: 5402.jpg]
Anneleri NAZLI
[Resim: 5428.jpg]




Şu sitede köpekten anlayan kimse yokmu arkadaşlar. Ne hikmetse bizim paylaştığımız gönderilere
sadece bakıyorlar yorum yapmıyorlar. Köpek güzellik yarışması yapın ilk 3'e girecek köpekler arasında gelir ŞER.
doğru söylüyon kardeşim köpeklerin çok güzel
şer iyi köpek şu anda sitede kangal diyebileceğimiz bir kaç köpekten biri canlı görmek lazım ama sen köpeği satmaya çalıştığın ve sürekli fiyat konusunda agresif davrandığından biraz antipatik oldugunu sanıyorum..

Gelelim yavrualra ve köpeğine gerçekten son derece iyi köpek anneleride babaları gibiyse yavrularıda babalarını aratmaz.

O köpeği bence satmaktansa o bahsettiğin güzellik yarısmalarına sok Smile inanıyorsan derece alacagına bu sekılde de hak ettıgın ve ıstedıgın o yorumları alabılırsın.
Fiyat konusunda agresif davranmadık arayanlara elimizden geldiğince iyi niyetli ve olumlu konuştuk. Hepsininde numarasını vereyim ara 200 den fazla arayan 5 tane de kesin alıcısı çıktı tecrübesiz olduğunu deneyip alma şanslarının olup olmadığını sordular bizde ona istinaden arkadaşımızın köpeği ile maç ayarladık. maça gelebilecekleri davet ettik. Gelirlerse izleyecekler alırlarsa alacaklar almazlarsa köpeğimizden sıkıntımız yok ALLAH'a şükür.
köpeğin çok güzel maşallah yavrularda tüğü başına hayrını gör dört dörtlük hayvan ama emin ol bu güzelliğine rağmen o yarışmalarda derece vermezler ben gittim rezillikten başka bir şey değil
(22-09-2011, Saat:05:19)BARAN19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]köpeğin çok güzel maşallah yavrularda tüğü başına hayrını gör dört dörtlük hayvan ama emin ol bu güzelliğine rağmen o yarışmalarda derece vermezler ben gittim rezillikten başka bir şey değil

Teşekkürler. Yarışmaların hiç bir tanesine götürmedik götürmeyiz de biz iyinin hastasıyız. İyisini besleriz bundan şüpheniz olmasın burada resimlerini paylaşma sebebim ticari değil kesinlikle. Güzel bir şey kimde varsa her zaman söyleriz bizimkide söylensin isteriz.
haklısın köpeğin gerçekten çok güzel güle güle besle
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9