Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Sivas'lı ŞER yavruları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Masallah..
Şer Kırıkkaleden Gitme Bi Kopek V e Şu An Bende Kardeşi Var Ve KangaL DeğiLdir.
Bi Kardeşide Sevdiğim Bi Arkadaşımda
zaten şer.e kangal demedıkkı bız. bızım yuvamızdanda çıktı demedık, nerden aldıgımızıda herkes bılıyor, ama kardeş kopegı ben kopek yaptım emek verdım pıyasaya hatta yıgıtlerın çıktıgı meydana çıkarttım ,şimdi çıkmış kelime yapıyon kardeşi varsa çıkart onuda görelim , şer.i ben aldıgımda osman kardeşime sormuştum oda bana kopegı tutmuyor dayanamıyor demişti köpek şuan bır makina buda benim eserim takdır edeceksin . herkes bırılerınden alıp verıyo varsa ıyısı senden de alıyım yasin akkuş.. meydanda izleme imkanımız olursa daha uygun olur
Kardeş YorumLarda Yazan KanqaL Yazısına Yazdım Ben Ikıncısı Yuvandan Çıktı Da Demedım Neden BöLe CeLaLLendın Krdeş Osmanda Iken Ben Bu İte TaKır Takır Diş Attrdım Demek Istemedım Ama Osmanı Ara Ve Sor Ve Snde MutLaka Bı Sıkıntı Var Benım Yzdqım Yorum a BoLee Cevap GeLmemeli Şer İ Bana 450 TL ye VerdıLer Ama Ben ALmadım Senınde Emeğine SağLık GuzeL Köpek Çıkarmışsın.
Kardes durdun durdun aylar sonrami ortaya balon patlatiyon. Şer sivasa geldiginde bibuçuk yasindaydi. Bir enik kopege kopek atip dis attirdim diyorsan senle itte meydanda konusulmaz. Kopek bizden cikti ama ne zaman dersen en guvendigin kopegine ŞER her zaman atilir.

Altin sarrafin elinde isildar kendini gosterir.
Kardeş İLk Yaptıqım Yorumu Oku Ve Senın Attıqın Yorumu Oku Ondan Sonra Dedıqın Lafa da Cevap Yazarım ok.
maşallah
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9