Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: İç Parazit Hapı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
bu konuda türkiyede birinci sırayı ivomec f alıyor.tüm yetirştiriciler bunu kullanıyor.tüm veterinerler bunu öneriyor.aklına gelen gelmeyen tüm iç dış parazitlerin korkulu rüyasıdır.ama ağırdır biraz.
En iyisi yumurta ben yumurtayı haşlıyorum içine hapı gizliyorum löp diye yutuyor. Ama yumurtayı hafif ılık verki ilacın kokusunu almasın yumurtanın kokusu baskın olsun .
Hapı ağzına sokabilirsen gerisi kolay at ağzına sonra hayvanın ğırtlağıyla oyna zaten yutkunma refleksi kendiliğinden olur yutar..
arkadaşlar eniyi hap attırma yöntemi tereyagının arasına koy küçükbir yumurtagibi yuvarla ver teryagının kokusu hapın kini bastırır ve hemen yutar
Ben dilimlenmiş kaşar peynirinin içine bastırarak gömüyorum öyle yutturuyorum..
hap köpeğe koyun ve inek ğibi içirilmez dilini alamazsınız genzine sıçrar en kolayı şimdi her yerde mevcut tavuk derisinin içine sar at yesin yada ekmekin içine bas sıkıştır yesin..
iğneyi yapabiliyorsan ivomec vur 1 ml.dışkısına bak kurtları dökmüş ise 1 hafta sonra 1 ml daha vur dışkısını kontrol et.Eğer ama yok iğne yapamıyorum sabit durmuyor diyorsan sucuğun içine koy ver anlamadan yicektir.Kolay gelsin
Sayfalar: 1 2 3 4 5