Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: ErzincanLı DumaN
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
http://c1109.hizliresim.com/11/9/6/9673.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/6/9236.jpg

Kod:
[a href=http://goo.gl/mc9cY][img src=http://a1109.hizliresim.com/11/9/4/13850.jpg][/a]

http://a1109.hizliresim.com/11/9/4/13850.jpg
http://b1109.hizliresim.com/11/9/4/14199.jpg
http://a1109.hizliresim.com/11/9/4/14428.jpg
Köpeğimiz Duman 70 günlüktür.Yorumlarınızı bekliyorum.
Değerli arkadaşlarım ilk defa Kangal köpeği besliyorum.Köpekler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan köpeğim duman hakkında yorumlar ve tavsiyeler alarak köpeğimle daha iyi ilgilenmek istiyorum.Yorumlarınızla beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum.

Erzincanlı Duman 5 aylık oldu Omuz yüksekliği 57 cm yeni yorumlarınızı bekliyorum.
saf kangal çok güzel hem de hayırlı olsun. sadık bir köpek olur
(05-09-2011, Saat:01:26)umudsengul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]saf kangal çok güzel hem de hayırlı olsun. sadık bir köpek olur

Saf kangal olduğunu nasıl anladın kardeş 70 günlük köpeğin..

Köpeğin anne babasının resimleri varsa koy buraya söyleyelim köpeğinle iligli safmıdır değilmidir.

Görüntüye göre güzel olucak ama biraz ince gibi.. Anne babanın resimlerini görmeden saf veyahut değil diyemeyız sen mılelte ınanma aldığın anne babayı ve hatta ımkan varsa dedeyı gormen gereklı. su ankı goruntuye gore yorum yapılamaz yapılanlarada ıtıbar etme.

şirin guzel bır kopegın var bu akdarı su an ıcın yeterlıdır.

Saygılar.
ŞAHSİ KANAATİM saf bir kangal. arkadaş ilk köpeği olduğunu söylüyor dolayısı ile anne ve babasının fotoları olduğunu zannetmiyorum ancak varsa daha net konuşabiliriz. ancak anne ve babası yüksek ihtimal kangal ondan sonraki kuşaklar ise belirsiz gibi.
UMUT KARDEŞİM SAF BİR KANGAL DEME ŞANSIN DNA YAPISINI INCELEMEDEN SU ASAMADA MUMKUN DEGIL AYRICA BU POST RENGI CE ALIN YAPISI SU ASAADA SAF BIR KOPEK OLMA IHTIMLINI NEREDEYSE YOK DENECEK DERECEYE INDIRIYOR AMA NET BIRSEY SOLEMEK KESIN KONUSMAK BU AYLARDA IMKANSIZ.. ANNE BABAYI HATTA IMKAN WARSA DEDEYIDE GORMEK LAZIM ..


AYRICA '' ancak anne ve babası yüksek ihtimal kangal ondan sonraki kuşaklar ise belirsiz gibi. ''

Yukarıda kı cumleden bırsey anlamadım ? annesı babası kangal ama dedesı degıl mı ? ne demek sıtedıgını acarsan daha ıyı anlasılır.

Tesekkurler.
Kardeş köpeği Şarkışla dan alıp geldim.Köpeğin babasını gördüm.Ama insan tam güvenemiyor babası deyip başka köpek gösterebilirler.Fotoğraflarını çekmek aklıma gelmedi.Ama erzincandan tam 800 km yol yaptım getirebilmek için.Umarım güzel bir köpek çıkar.Sağlıkla büyürse ancak büyüdüğü zamanki resimlerini paylaşabiliriz.Yorumlarınız için teşekkürler.
Sayfalar: 1 2 3