Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: herkesten bir cevap bekliyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
arkadaslar benim bi veteriner arkadasım köpeğin kulagını kesince zamanla sağır oluyor dediler bende bunu burdaki arkadaslarıma sormak isitoyrum benden daha tecrübeliler vardır burda herkesten bir yorum istiyorum saygılarımla.....
50 TANE ITIN KULAĞINI KESMİSIMDIR HİÇ SAĞIR OLANI GÖRMEDİM.

KİMİ VETERİNER KÖPEĞİN KULAĞININ KESİLİP ACI ÇEKMEMESİ İÇİN BU TÜR YALANLARA BAŞVURA BİLİYOR.........
bende elime geçen köpeklerin kulaklarını hep keserim ama veterinerin dediklerini duyunca insan ortada kalıyor ama genede kestim Big Grin
çok dibinden kesilirse (bazı densizler kafa derisini bile kesebiliyor)yağmurlu havada sıkıntı yaratır ,aksine it daha iyi duyar kulak kesilmesinin asıl amacı boğuş için değil daya iyi duysun diyedir (tabi bu sürü peşinde koşan ve bekçilik yapan kulaklı itler için)senin veteriner arkadaşın köpekten anlamıyor sanırım sünnet olan herkes hadım mı kalıyor ?
(14-08-2011, Saat:10:54)kocoglu38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok dibinden kesilirse (bazı densizler kafa derisini bile kesebiliyor)yağmurlu havada sıkıntı yaratır ,aksine it daha iyi duyar kulak kesilmesinin asıl amacı boğuş için değil daya iyi duysun diyedir (tabi bu sürü peşinde koşan ve bekçilik yapan kulaklı itler için)senin veteriner arkadaşın köpekten anlamıyor sanırım sünnet olan herkes hadım mı kalıyor ?

Smile Smile Smile
Köpegin kulagının kesilmesi ile sagır olmaz ama biz veteriner hekimler etik kural olarak yasak oldugu için birçok meslektaşım hayvan sahplerinide kırmamak için bu tür kaçamak cevap verebiliyor.Kulak kesme işlemi hayvanlara anestezi altında olmadıgı sürece buyuk bir ızrırap olmaktadır.
8 aylık erkek bir boz çoban köpeğim var . Yerim Arnavutköy 'de . Köpeğimin kulaklarını "genel anestezi" uygulamak suretiyle kestirmek istiyorum . istanbul 'da bu işi daha önce bu yolla birçok kez yapmış deneyimli arkadaşlara ve veterinerlere ulaşmak istiyorum . En uygun zamanı ve ücreti görüşmek için irtibat numaram 05354151142 (Harun) . Saygılar .
Sayfalar: 1 2 3