Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: edit edit
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(02-08-2011, Saat:04:42)avsaroglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oçocuk biraz karekterden yoksun gözüme çarpıyordu ama bayağıdır ama bu kadarı da pes benim itlerimi biri böle sahiplensin direkt küfür ederim ediyorum da zaten faceden bilen bilir bokunu ben temizleyim millet prim yapsın aman ne güzel ne güzel

Vala doru soluyorsun o işde guzelmıs elini vurmadan netten pirim yapp cefayıda köpek sahibi ceksin Shy
Aynen yok öyle yağma
aCAİP MİLLET YAHU UTANMADA YOK VALLA DURUN BAKALAIM NE OALCAK İLERİDE.. ÇOK İLGİNÇ YANLIZ EKİNCİ NİN DEDİĞİ GİBİ MUHTEMELEN ENİK SATIYOR YAZIK GÜNAH .. BENİ OKUYORDUR UMARIM YAPTIGIN NEYE YAKISIR BİLİYORSUN KARDEŞ.. ADAM OLANIN YAACAĞI İŞ DEĞİL MİLLETİN EMEĞİYLE OYNAMA..
mesele köpek alıp satmak deyil 10 15 20 25 30 35 milyar her neyse bi paraya bi itibara kendin elde etmek war bi de şerefsizlikle meydana cıkmak war ula arkadaşlarım abilerim 18 yaşımdayım şu dünya yı anlayamadım Biryandan Dua Ediyolar Bir yandan Gnah İşliyolar Bir Gülüyolar Bir Ağlıyolar Ben kullarını tanımaz oldum allah hayılısını eylesin köpegin sahibi kardeşim köpegin 10 numara haa çekemeyen çookk. . .
tipinden hoşlanmamıştım zaten onun her sikim hıyar diyene tuz alıp koşan cinslerden.
geçenlerde işin aslını öğrendim ferdi abiden.
güya buna azerbeycandan mı irandan mı ne köpek gelmiş.
benim kancıkta onun kardeşiymiş, ondaymış o besliyomuş falan filan. Big Grin
bu kadar şerefsiz olunmaz ya, insan bu kadar aşağılık olamaz.
bu karaktersize azerbeycandan kim it yollar allah aşkına, gece gece gülmekten öldüm yine aklıma geldi Big Grin şimdi facede ismini değiştirmiş tao tsr gibi saçma bişey yapmış.
azerbaycandan ona gelse gelse kol gibi bi yar rak gelir Big Grin yavsak yav ayıp be bu kadar da yuzsuzluk bu kadarda karektersizlik olmaz
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8