Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Safkan Kangal Sıcağı Sever mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar. Safkan Sivas Kangalı almak istiyorum ancak köpekler hakkında bilgisi olan arkadaşlar kangalların sıcağı çok sevmediğini söyledi. Aldığım taktirde hangi şartlarda büyütmeliyim ?

Safkan kangal için Sivas'a gidip yerinden almam mı gerekir ?

Kangallar için bir çok efsane duydum. Köpek ırkları içerisinde en üstün ırk bence. Ancak yine de sorayım : Tehlike hissetmedikçe kangal insanlara saldıran bir köpek değildir değil mi ?

Ev ve iş ortamı arasında gidip gelse ev için uygun mudur ?

Teşekkürler.
Kesinlikle sıcağı sevmez. ama yasadıgınız yer sıcaksa nemliyse annesi babası sıcak nemli bölgelerde yasamaya alısmış uyum sağlamış köpeklerin yavrularından alırsanız daha iyi olur.
hıc bı kopek sıcagı sewmez
sıcağı kim severki :S
Bence kangal almadan önce bayabi bilgiye sahip ol ki kandırmasınlar cok detayı var bazıları kulagı kesilmiş köpegin kulagının boyunu görmeden kangal diyorlar hadi kulaklarını kesmeden önce cok kısa veya aşırı uzunsa detayı vardır birazz...Bence güzel bi yerin olucak bahçen öyle besle derim deyse sıkıntı oLuR...Eğer Aranızda cok sıkı bağ olursa yabancıya saldırmaması zor Smile Benim düşündüklerim bunlar yardımım dokunduysa ne mutlu bana
verdiğiniz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. sanırım uygun ortamı yarattıktan sonra kangal düşünmem daha sağlıklı olacak.
AYnen öyle deyse yazık köpege Bak ben köyde besliyorum ohh toprak yeşşillik içerisinde Sabah ahırda ögle çimlerde oynuyorz 10 dk eğitim sonra tekrar ahır akşam oluncada 1.5 2 saat geziyorz beraber dışarıda cokta mutlu oluyor gezdirirken önüme geciyor ayaklarımın önünden koşuyor yan yan benim ile yarış diyor resmen Big Grin Ama daha 2.5 aylık olunca geçemiyor Big Grin
Sayfalar: 1 2