Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Şehitlerim.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Bu konu üzerinde durduğun için sana teşekkür ederim darklord, ALLAH (C.C) şehit ailelerimize sabır versin mekanları cennetül ala olsun, ülke olarak çok duyarsız kalıyoruz susuyoruz, susuyoruz, susuyoruz...... ALLAH (C.C) hakkımızda hayırlısını versin gidişatımız çok kötü, herşeyi toz pembe gösteriyolar ama içerden içerden yıkılıyoruz, ağlanacak halimize gülüyoruz.
BENDE ŞUAN TECILIMDEN DOLAYI VATANİ GOREVİMİ YAPIYORUM,
ASKER OLUPTA BU DUYGULARI YAŞAMAK ÇOK FARKLI ve AĞIR BİRŞEY..

DARKLORD ;
İŞİ SİYASETE DOKMEYİN,
TERÖR 25 YILDIR VAR KİM NE YAPTI Kİ BAŞBAKAN NE YAPSİN ??
İMRALIDAKİ KATİLİN YAKALANDİGİ HAFTA O ZAMAN Kİ KUALISYON HÜKÜMETİ İDAMI KALDİRDİ, ve
ARADAN UZUN ZAMANLAR GEÇTİKTEN SONRA O İDAMI KALDIRAN SAHİSLAR MEYDANLARDA APOYU AS DİYE KARAKTERSİZCE İP ATTI YANİ ANLATSAM BİTMEZ NEYSE..
TEKRARDAN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET ve AİLERINE SABIR DİLİYORUM... Sad
İsi siyasete dokmiyelim'mi? Basimizdaki bizi yonetenler futbolcular degil herhalde..

Bu meseleyi onlar cozemeyecekse, onlar bu yarayi kapatamiyacaksa kim yapacak? Tabiki siyasete dokecegiz ve gerekenin yapilmasini isteyecegiz yeter artik..
‎13 askerimize allahtan rahmet yakınlarına başsaglıgı diliyorum cennet mekanları olsun allah taksiratlarını affetsin.yaralı askerlerimizede acil şifalar diliyorum bu ihanetlerin bedeli elbette ödetilecektir.hic birinin hesabı mahşere kalmayacak. hepsinin hesabı tek tek sorulacak.yedi düvele diz çöktürmüş yedi düvelde namı olan mehmeciğimiz elbette bunun hesabını er yada gec soracak.bundan hic şüphem yok.
(15-07-2011, Saat:01:55)DarkLord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İsi siyasete dokmiyelim'mi? Basimizdaki bizi yonetenler futbolcular degil herhalde..

Bu meseleyi onlar cozemeyecekse, onlar bu yarayi kapatamiyacaksa kim yapacak? Tabiki siyasete dokecegiz ve gerekenin yapilmasini isteyecegiz yeter artik..


Son derece haklı buluyorum Darklord'u elbetteki basımızdakiler dusunmeli bu sorunları

Türkiyemiz bu sorunları cozecek ve asla bu şerefsizlere aman vermeyecektir!!
orosbu cocukları dagda degıl şımdı meclısde konuşuyorlar hazır meclısde şerefsız bır suru pkk var kellesını kessınler amg pişlerını
Allah'tan Rahmet Diliyorum Hepsine Allah Ailelerine Sabir VersinSad. Tayyip Erdogan Napabilir bu duruma onu anlamadim ben Darklord Kardes. Ama Alparslan Turkes Bambaska'ydi O Gitti Ben Mhp'yi Biraktim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8