Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangal'da Antreman
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadasalr burda sızn kadar tecrubelı degılım .

sizlere bir kac sorum var.
sımdı bende bır kırma kangal var.
1)Buna nasıl antreman yaptırabırlm gezdırme ve kosma harıcınde.
vucut kaslarını daha iyi gelsıtırmek ıcın
2)birde antreman ıcın nasıl kopekler secmelıyım.
3)Yal olarak arpa unu kullanıyorum degıstıriyim mi?

sımdıden tskler.

SmileSmile
ters ten gireyim yal seçimin gayet iyi ara ara değiştir zenginleştir
üşengeç köpeği sksen kaslandıramazsın hevesli atik bişeyler bul
boynuna ilk hafta 5 kilodan başlayarak her hafta 2 şer kilo arttırarak zencir dola köpeğin gücüne göre 10 15 kiloya kadar çıkart gezdirdikten sonra çıkar köpek ne zaman yoruldum derse (oturursa yatarsa çıkar üsteleme)uzun bi zenciri tasmasına tak arkasınada tekerlek bağla çekebildiği yere kadar götürsün yorulunca üsteleme elinde getir tekeri en kralıda bulabilirsen boş inşaat bul son kata kadar çıkart indir gezdirirken bayır çıkart. bunları üşenmeden yaparsan ara vermeden kazık gibi itin olur.
sagolsın zaten yazın bol zamnım var aksamları her zamn gezdırıyorum ben antreman kopegı derken dövus ıcın kast etmsıtm yanı karsına cıkaracagım kopegın uygunlugu nasıl olsun anlamında ?
gezdirmekten başka bir şey yapmayın her akşam saatini bilsin yeter
(04-06-2011, Saat:11:58)posoflu25 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sagolsın zaten yazın bol zamnım var aksamları her zamn gezdırıyorum ben antreman kopegı derken dövus ıcın kast etmsıtm yanı karsına cıkaracagım kopegın uygunlugu nasıl olsun anlamında ?

hmm şu mesele sokak köpekleri kullanılıyor genelde kobay olarak ama ben ona karşıyım çevrende kendi yaşıtları varsa onlarla 2 şer 3 er dakka boğuşturarak alıştır şimdi bazı densizler çıkar bul bi sokak köpeği elini ayağını bağla ağzını bantla at önüne öldürt der o gerizekalı vicdansız şerefsizlerin sözüne itibar etme kolay gelsin.
bilip bilmeden yorum yapanlar dinleyin bir tekerin içine taş doldur ve zinçirin uçuna bagla köpegin önü süre koş ve onun da arkandan gelmesini sagla köpek tekeri çektikçe kas yapar 2 güne 1 bu dedigimi yaparsan çok güzek olur köpegine antireman verdirecegin köpege çok dikkat et senin köpek karşı rakibi bogdugunda karşı daki it diş atar sa köpegini dögüşten sogutursun illaki antireman verecem diye köpek bogtur maya gerek yok sagdece zinçirden koyurmadan kovalatırsan hem hırsı kırılmaz hemde kendine güveni gelir
Peki zincirsiz kovalatirsak ne olur kopegin arkasindan bos salsak