Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Uyuz ve Besin Alerjisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
söylediklerinin hepsi uyuz belirtisi.hiç müdehale etmezsen taş çatlasa 3 haftaya geçiyor.meraklanma.köydeyse tilki yemektende oluyor.proteinden alerji kesinlikle olmaz.kilo aldırır vücut fazlasını atar.sadece böbrekleri biraz fazla çalışır.olay bu
Protein zehirlenmesi olabilir ,karacigere etki ediyor ve bu da kaşıntı yapıyor
birde şu var uyuzu kendi kendine atlatan köpeklerin tüyleri eskiye nazaran ışıl ışıl oluyor nedense
uyuzda olsa alerjide olsa ikisi içinde önlemler aldım, inş 1-2 hafta içinde sonuç alırız, enik baya iyi gidiyordu, bu olay pek iyi olmadı onun için. onun kaşındığını görmek bile adamı sinir ediyor Big Grin
hüseyin o köpek uyuz değil verdiğin aşırı proyeinli gıdalardan hararet yapmış.1 yiyeceğini değiştir 2 bolbol yoğurt yedir 3 temizce yıka sıcak havada blotıc le ilaçla.
(01-06-2011, Saat:03:32)celalettinözkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hüseyin o köpek uyuz değil verdiğin aşırı proyeinli gıdalardan hararet yapmış.1 yiyeceğini değiştir 2 bolbol yoğurt yedir 3 temizce yıka sıcak havada blotıc le ilaçla.

Tamam abicim sağolasın, yoğurdu da deneyelim, hiç aklıma gelmemişti valla. yoğurt ve ekmekle devam edelim 15-20 gün. ama yoğurtda da protein var zararı olmaz heralde.
Dediğin gibi dün bloticle yıkadım, biraz iyi gibiydi bugün.
Köpeğin mekanizmayı bozduk süt,yumurta,mama,yem derken Smile
Ya bu konuyu dağıtmak gibi olmasın ama
şu yal basmasını tam olarak açıklayacak biri varmı?
o da aşırı proteinden eklemlerde yamulma topaklanma diye biliyorum ama
emin olmak için bir de sizden duysak
(01-06-2011, Saat:04:10)sudkaido Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ya bu konuyu dağıtmak gibi olmasın ama
şu yal basmasını tam olarak açıklayacak biri varmı?
o da aşırı proteinden eklemlerde yamulma topaklanma diye biliyorum ama
emin olmak için bir de sizden duysak

herşeyin fazlası zarar değişiklik şart bu afedersin senin içinde gerekli sürekli sadece ekmek yiyen insan 1 ay sonra sıçamaz her gün yal olmaz ette olmaz sütte olmaz olmazda olmaz anladın umarım selametle.

yal basmasına gelince bu konuda herkesin bi bildiği var hepside doğru temeli elinde öğütülmüş ne varsa (un,zavar,kepek,mısır unu,yulaf unu vs)
kaynayan suya 1 avuç atarsın hepsi karışıkta olur bulabilirsen içine kemik tozu bildiğin fenni mal yemide karıştırabilirsin vel hasılı 1 çaydanlık kaynayan suya 1 avuç bunlardan bir avuç atarsın 5 dakka kısık ateşte sppkarıştırarak pişirirsin
çok koyu yada çok cıvık olmasın ılık olunca varsa 3 5 te yumurta kır karıştır az da tuz at olay tamamdır yal muhabbeti budur çok mühim bişey değil.
Sayfalar: 1 2 3