Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Sitemizdeki Kangallar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar öncelike selamlar aranıza yeni katıldım öncelikle kendimi tanıtmak isterim..

26 yaşındayım turkıyenın en buyuk şirketlerinden birinin dış ticaret departmanında görev yapmaktayım kangal köpeğinin anavatınında buyudum çocuklugum kopeklerle geçti kangal köpeğini çok iyi tanıdığıma inanıyorum dedelerım davar la gecımını saglayan ınsanlardı ve 400 buyuk ve kucuk bas davarımız vardı velhasıl bu kopegı blyıorum onu anlatmak ıstedım..

Bu aksam üstü basımdan gecen bır olayuzerıne de bır yazı yazmak ıstedım..Dılersenız kısaca bahsedeyım aksam ısten cıktıktan sonra eve gelırken bahcede kopegım benı gorunce havlamaya basladı ve yanımdan da o anda kucuk bır yavru kopek sahıbıyle gectı kulakları yenı kesılmıs sol kulak enfeksıyon kapmıs ıltahap akıyor resmen .. Adam a sordum dedım abı neden bole veterinere gıt demıslerkı bunlar normal adam kopegı ızmır urla dan 1200 tl karsılıgında almıs emeklı astsubay ınanın sımdı sokaga cıksam ondan daha ıyı 5 tane ıt bulurum kangal dıye kandırılmıs alakası yok .. Dedım abıcım hevesın kırılmasın ama 50 cm ı gecmez bu sonra hayal kırıklıgı yasama adam kalktı benım ıtıme laf atmaya basladı gulermısın aglarmısın nasıl ınanmıs Smile ben ıtımın 8 gobek sulalesını bılıyorum 50 seneye yakındır aılemızde olan bır kan .. ne ılgınc bılmıyor ama ole bır ıddaa edıyorkı nasıl uzuldum kalbını daha fazla kırmadan uzaklastım ve sozlestık yazın sonunda onu arayacagımı ben kendı koğegımle onu zıyarete gıdıcegıme soz werdım ve telefonlarımızı aldık kopegı resmedip yaz sonu buraya koyucam ve nasıl kandırıldıgını anlayacaksınız ..

Yaşımız ve imkanımız yeni el verdi geçen yıl bir kangal köpeği edindik fakat kısmet olmadı çaldılar.. Şimdi evi değiştirdik sadece köpek için bütün düzenimi değiştirip başkbir yere taşındım ve bu köpekleri çok seviyorum sımdı bir kangalım var inşallah büyüdükçe resimlerini sizlerle paylaşacağım su anda 60 gune yaklasıyo sıtede begenılen kopeklerden bırısı olacagına suphem yok gerçi bogusturulmayan kopege pek prım yok gıbı duruyo ama neyse..

Ben sıtenızı aslında uzun suredır takıp eden bırısyım bu kadar kopek severin helekı anadolumuzun bu nadide çoban kopeklerıne gosterılen ılgıleden dolayı oncelerı cok gurur duydum özellkle türk çoba itlerini tanıtma timi olarak kendılerını adlandıran agabeylerımızın videoları benı bu sıteye yonlendırdı gercı bu kadar bu kopegı tanıyıp bılen bu konuda uzmanlasmıs bılır kısı dıyebılıcegım benım sahsen tanımayıp cok sedıgım basta serbulent agabey olmak uzere agabeylerın kardeslerın bu ıse bır cozum bulmasını ıstıyorum sıtenın ısmı www.trkangal.com ^^TRKANGAL^^ama ben yaklasık 10 gundur bakıyorum henuz bır kangal goremedım trmalaklı yada tr aksaray tr denızlı yada tranadolu yapsak daha mı ıyı olurdu dıye dusunuyorum benım sızlerden rıcam ayrı bır bolum acmanız ve gercek kangalı burada tanıtmanız arkadasımı sıteye yonlendırdım adam veterıner benımde kopegıme o bakıyor cok yakınım o bıle kangalın ne oldugundan zaten bihaber kendısı ege unıversıtesı mezunu bu arada ayrıca buraya gırdıkten sonra kafası ıyıce karıstı kangal yok sıtede %50 sı bı kere melez kalanıda malaklı yada malaklı melezı hayvanlar lutfen bu rıcamı dıkkate alın en azından emın oldugunuz kangal kopeklerımızı bır ayrı baslıkta toplayarak bılınclendırsek cok sevnırım kangalı bız kendı eksantırıgınde tanıtamıyoruz vede bu benı uzuyor umarım bu yazım bır yerlere ulasırda verdıgım emek boşa gıtmez.

Sizce dunyada bu kadar kabul gormus bır kopek ayrı bır bolumu hak etmıyor mu ?

En azından grdum bır kac tane saf kangal onları ayrılaım.. %100 felan yazan komık kopekler de gordum bu tıp adamlarda ınsanları yanıltamamıs olurlar.. Sıte yetkılerıne sımdıden tesekkurler gosterdıklerı ılgılden dolayı..

Saygılarımla Ö.S / izmir.
fena fikir değil
safkanlar diye bölüm açılsa, herkes köpeğini oraya koymaya başlar hiç şüpheniz olmasın Smile
bnde ayni fikirdeyim ama sanirm bu defada herkes oraya kopek koyar bi ust kntrolu olmali tanitmak acisindan baska care yok her kppek orada olmaamali
haklı olabilirsin.her çeşit köpek var.hepside bir bölüme konuyor.ama şunuda unutma.kangaldan anlamayıp saf kangal budur diyerek köpeğini yayınlayanda çok.öyle kangal için ayrı bir bölüm açılsa böyle kangaldan anlamayanlar kırık hayvanlarla karman çorman edecektir kangal bölümünü emin olabilirsin bundan.bunu önlemek içinde kangal uzmanı bir moderatör devamlı takip etmek zorunda.sahiplerin kangal olmayan köpeklerini burda yayınlayanların konularını iptal etmeli.kangal olanları ayrı inceleyip konunun açılmasına karar verilmeli.kangalda bunu hakeder diye düşünüyorum.adminlerde biter son söz. 10 gündür bakıyorum hala bir kangal göremedim demişsin.şundanda emin ol.burda her bir konuya ayrı ayrı bakmaya ömrün yetmez...
önüne zor geceriz ama yinede güzel fikir
arkadaslar burasi genel bir forum dogal olarak herkeze hitap etmesi için trkangal olarak acilmis ve marka olmustur tutup tr malaklı, tr coban köpegi, tr akbas vs. acacak halimiz yoktu o kadar cok mail üzerinden talep geliyorki hepsini yapmaya kalksak forumun hiçbir özelligi kalmaz amacimiz sadelikten yana köpekleri ayirmadan tek çati altinda toplamak ayrı ayrı bölümde acmak sadece sorun ve zaman kaybi olur.

burada tüm kategorileri tüm konulari takip ediyorum diyen insan yalan söylüyor demektir. forum yönetici olarak biz %10 zor takip ediyoruz.
Sayfalar: 1 2 3