Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Muhsin YAZICIOGLU
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Başımız SaoLsun ArkadaşLar Muhsin YazıcıoğLu Ve HeLikopderdeqi Diğer KişiLerin Cesedine uLaşıLmış.öLenLere ALLAH'TAN RAHMET YakınLarına Baş SağLığı Diliyoruz..''ÜGD''
ERGENEKON DAVASINA MİLLETİN YATAK ODASINDA NE KONUSTUGUNU DUYUYORSUNUZDA DÜŞEN HELİKOPTERİ 150m2 ALANDA NASIL BULAMIYORSUNUZ???

Yazik..

Kolay yetismiyor boyle vatansever insanlar..
Güzel insan, gerçek Türk evladı, gerçek bir vatanperver olan Sayın Başkan MUHSİN YAZICIOĞLU'nu kaybettik tüm turan-islam aleminin başı sağolsun.. Allah'tan yakınlarına başsağlığı, sevenlerine sabır dilerim. Mekanın cennet olsun güzel insan...

BU DAVA YOLUNDA ÖLDÜ O BİR REİS O İSLAM O DAVA O YÜREK SIZLATTI

BİZİ YALNIZ BIRAKIP GİTTİ MEKANI CENNET OLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN




Muhsin Başkan Ölmedi Şehit Oldu...
Türk milleti güzide bir evladını daha kaybetti. Muhsin başkanın hayatı ve fikirleri gibi ölümüde bir işaret fişeği olur inşallah. Milletimizin yüzüne nasıl gerizekalılar ve aymazlar tarafından yönetildiğimizi vurur. Enkazı bir köylünün bulması ise bir başka ayıptır.

Herşeye rağmen Muhsin başkan böyle bir sonu haketmemişti. kendisine ve yanında vefat edenlere Yüce Yaradan dan rahmet sevenlerine ve Büyük Türk milletine başsağlığı dilerim.


Yay gerilir ok atmak için
...

Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için...
Binlerce devlet calisaninin askerinden tutun, arama kurtarma ekiplerine kadar didik didik aradigi ancak 2 gundur kesin bir sonuca ulasamadigi ve Devletin olayi nasil ihmalkârliga getirdigi, beceriksizligi 17 gonullu koylu '' insanlik borcu '' bilen kisiler tarafindan ortaya cikarilmistir.

Enkazi bulan kisilerce yapilan gorusmelerde, '' Biz gerekli yerleri uyarmamiza ragmen bizi kâle almayip, arama kurtarma calismalarini olay yeri ile alakasiz yerde surdurduler. Devlet ihmalkarlik yapmasaydi bu aci yasanmazdi. '' denildi.

Simdi soruyorum HUKUMET'e; insan hayati bu kadar ucuzmu? Omrunu bu ulke icin adamis, varini yogunu milleti icin sermis, inandigi dava dogrultusunda halki icin mucadele vermis birine bunumu laik gordunuz? Hicmi vicdaniniz sizlamadi? Hicmi ellerinizi kafaniza koyup dusunmediniz?

Gunumuzde istanbul'da calinan bir cep telefonu gelismis teknoloji sayesinde Agri'da olsabile bulunurken, boyle bir acil durum gerektiren ve tam tamina 20 dakikalik bir konusma gerceklesmisken neden yer tespiti yapilamadi?

İnsanin aklina celiskili bir cok dusunce geliyor. Kafalarda soru isaretleri beliriyor, gercekten kazamiydi? Yoksa farkli birseylermi var?

Uzun lafin kisasi olan oldu, giden gitti. Umarim bu bizim halkimiz icin bir ôrnek olur ve insanlarin gôzu acilir. '' Ananida al git. '' diyen bir zihniyetin yonettigi bu ûlkede kim bilir daha neler olur?

Muhsin YAZICIOGLU ve arkadaslarina Allahtan rahmet, yakinlarina bassagligi diliyoruz.

Boyle gitmek varmiydi koca Reis?

Sensiz ûsûyoruz koca Reis..

Topragin bol, mekânin cennet olsun.
Allah Rahmet eylesin,sanki bir arkadasimi,dostumu kaybetmis gibi üzüldüm.
Adam gibi adam,su cirkef siyaset dünyasinda istisna bir insandi.
Bunun en güzel ispatida Insallah Cenaze namazinda belli olur,Anadolu insani
kimi evladini parti gözetmeksizin bagrina basar,Rahmetli Muhsin Yazicioglu nu
bagrina basacagi gibi.Allah aylesine sabir versin.
O bir liderdi... Daha bıyıkları terlemeden girdiği davadan saçları ağarmadan ayrılmak zorunda kaldı.. Yolu zordu, engellerle doluydu. Bütün zorluklara göğüs gerecek bir imana ve inanca sahipti.
Seksen öncesinin efsane ülkücüsü, Türk milliyetçiliğinin doğru okunması için doğru yoldan çıkmaması için de bütün bedelleri ödedi.. Gün geldi ellerinde büyüdüğü, büyüttüğü davası için yine dava arkadaşlarıyla vedalaşıp yeni bir yol çizdi kendine. Onun milliyetçiliği sadece kan bağına bağlı değildi. Irkçılık, kafatasçılık lügatinde olmadı. Bu tür milliyetçiliğin Türk ün örf ve adetlerine uymadığını gördü, gösterdi.. Anladı, anlattı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı olarak siyasetin nasıl yapılacağının örneklerini gösterdi.. Türk halkı belki onun kurduğu partiyi iktidar yapmadı ama onu hep sevdi, takdir etti. Dindardı, milliyetçiydi, vatanını severdi, cesurdu, adam gibi adamdı. Siyasette ilke sahibiydi, dürüsttü, saygındı...
Türk milleti onu sevdi ve hep adıyla hitap etti. Ne Adnan Menderes, Ne Demirel, ne de Özal... Hepsi soyadlarıyla anılırken o Muhsin idi. Anadoluda herhangi bir evin kapısını açıp karşınıza çıkacak sıradan bir Anadolu delikanlısı gibi, bizdendi, bizdi... Muhsin Başkandı...
Yıllar önce Mamak Cezaevinde yatarken yazdığı şiirdeki gibi veda etti milletine... Beton çok soğuk, üşüyorum demişti şiirinde. 2 bin 200 metre yukarda soğuk ve tipi altında yine şiirinde olduğu gibi üşüyerek gitti ulaşmak istediği sonsuzluğun sahibine. Tıpkı şiirinde dediği gibi:

Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum.

Allah rahmet eylesin, Mekanın Cennet olsun Muhsin Başkan.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6