Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Fenerbahçe-Galatasaray Geyiği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
(09-04-2011, Saat:03:34)denizli20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Galatasarayın son 10 senesi Fenerbahçe ile değerlendirebilen hala galatasaray önde diyorsa elini vicdanına koymuyordur. Son 10 senedir ligte sadece 1 yenilgi almış galatasaraydan. Bahsettiğin ttarena stadının hikayesini biliyorsundur umarım.(Başbakan konusu)
14 te 14 yenilgi alan müthiş bir gs.
Ligte ilk 10 a giremeyip avrupa maçlarını bizimle tartışan taraftarını ayrıca kutluyoruz.(büyüksünüz)
Puan olarak Fenerbahçenin yarısı olup da, hala Fenerbahçe ile kendini aynı kefeye koyan taraftarlar.
(büyüksünüz)
Son yılda en çok teknik direktör değiştirerek bir ilk imza atan cimbom.
(tarihe geçen bir olayınız daha tebrikler)
(09-04-2011, Saat:02:30)Reflex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][quote='ilker2009' pid='179680' dateline='1302296811']
Sıradaki gelsin.

Sıradaki gelsin size 1 avans versin. Siz 1-0 önde başlayın. Nasıl olsa sonuç belliSmile

Sırf geri yazmak icin boyle sacmalıklarla doldurmayalım bu konuyu. Aksi taktirde yazmam icin bir nedenim kalmaz.

Dogrudur son onyılda ikili maclarda Fenerbahce Galatasarayı bariz bir sekilde ezmistir ama gecememistir. Galatasarayın son onyılda ligdeki maclarda toplamda 3 veya 4 galibiyeti vardır Fenere karsı (1 degil). Kupada ise tam tersi Galatasaray Fenerbahceyi bir kez finalde ezip bir kezde ceyrek finalde elemistir.

Teknik direktorlerden bahsedene bak sen. Bir sezonda 3 hoca degistiren Aziz Yildirimli Fenarbahce degilmiydi? Simdi iyi oku yazacaklarimi.

Joachim Löw
Zdenek Zeman
Tamer Güney
Oğuz Çetin
Rıdvan Dilmen
Mustafa Denizli
Werner Lorant
Daum
Zico
Luis Aragones
Daum
Aykut Kocaman

Buda demek oluyor ki Fenerbahce son 1o sene icerisinde asagi yukari 12 hoca degistirmis Big Grin Galatasaray ise 10 hoca degistirdi. Hatta GALATASARAY, Fenerbahce tarihinin en basarili sezonunda ise TEKNIK DIREKTORSUZ FENERI EZE EZE SAMPIYON OLDU Smile

Buyukluk senin dedigin gibi 1 sezona veya 10 sezona kalsaydı Bursa sizi ezip sampiyon oldugu icin sizden buyuk olurdu. Peki Bursaspor Fenerbahceden buyuk mu? Eger buyukse sizde bizden buyuksunuz, ha ama buyuk degilse biz sizden buyuguz. Al sana net bir soru, bana net bir cavap yaz.
Galatasaray ligte son 10 senede Fenerbahçe yi sadece "1" kere yenmiştir.
FENERBAHÇE 2000 YILINDAN BU YANA TAM OLARAK 9 TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİRMİŞTİR.
MUSTAFA DENİZLİ 2000 DE GÖREVE GELMİŞTİR.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3...ri_listesi AL OKU.

Sen nasıl derbilerde bizim sizden üstün olduğumuzu kabul ediyorsan, ben de kupada sizin bizden üstün olduğunuzu kabul ediyorum.

Bursa daha dünkü takım. Saman alevi gibi yandı söndü. Bir daha da şampiyon olamaz.
Bursa Fenerbahçe yi nerede ezmiş? Daha dün kendi evinde 3 gol yiyip yenilen Bursa dan bahsediyoruz.

Fenerbahçe nin şampiyon olamaması için diğer büyüklerin kendi aralarında paslaştığı bir gerçektir. Beşiktaş ligi bıraktı kupaya yöneldi. Trabzon ise kupayı bırakıp lige yöneldi.

GALATASARAY YARINKİ TRABZON MAÇINDA NE YAPACAK ÇOK MERAK EDİYORUM. TRABZONA YATSA SEYİRCİ SÖVER. GERÇİ YÖNETİCİLER KÜFÜR YEMEYE ALIŞTI. HER MAÇ ÇIKIŞI FUTBOLCULARDA NE ANA KALIYOR NE BABA. 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK ARDA TURAN IN KARŞISINA GEÇİP GÖZLERİNİN İÇİNE BAKA BAKA ANA AVRAT DÜZ GİDİYOR.
AMA TRABZONA YATMASA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLUR. SENCE NE YAPAR? SEN DE BU SORUMA CEVAP VER.
Aslan arkana yaslan ve iyi oku yazacaklarımı. Zira GALATASARAYLILARIN yalan konusmaya veya yalan yazmaya ihtiyacı yoktur. Biz gercekleri tarihe yazdık ve oradan silinmez.

(09-04-2011, Saat:08:30)denizli20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Galatasaray ligte son 10 senede Fenerbahçe yi sadece "1" kere yenmiştir.
FENERBAHÇE 2000 YILINDAN BU YANA TAM OLARAK 9 TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİRMİŞTİR.
MUSTAFA DENİZLİ 2000 DE GÖREVE GELMİŞTİR.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3...ri_listesi AL OKU.

Sana Galatasaray'ın hemen aklıma ve Feneri son on senede birden fazla kez yendigi 3 mac sayayım.

1) GALATASARAY 2-0 Fenerbahce (ikinci Terim donemi)
2) GALATASARAY 1-0 Fenerbahce (birinci Hagi donemi)
3) GALATASARAY 1-0 Fenerbahce (Fenerin Avrupa'da ceyrek final oynadıgı ve bizim teknik direktorsuz Feneri tarihinin en basarılı sezonunda 11 Turkle hem kupada hem ligde ezip gectigimiz sene)

Alıntı:Sen nasıl derbilerde bizim sizden üstün olduğumuzu kabul ediyorsan, ben de kupada sizin bizden üstün olduğunuzu kabul ediyorum.

Derbilerde son 10-15 sene haricinde bir ustunlugunuz falan yoktu. Simdi ise oynanan 400 kusur macta 20-25 mac bizi bizim sizi yendigimizden fazla yenmissiniz. Bumuydu yani en buyuk olusunuzun esrarengiz sırrı?

Turkiye birinci lig tarihinin istatistik olarak en basarılı takımı tastikli GALATASARAY'dır. Turkiye kupasında ise Fenerbahce dahil her kulube karsı ezici ustunlugumuz var. Avrupa'yı hic yazmıyorum bile, sonu maglum Smile

Alıntı:Bursa daha dünkü takım. Saman alevi gibi yandı söndü. Bir daha da şampiyon olamaz.
Bursa Fenerbahçe yi nerede ezmiş? Daha dün kendi evinde 3 gol yiyip yenilen Bursa dan bahsediyoruz.

Gecen sene Kadikoyde gelip 2-0'dan 3-2'ye mac cevirip sizi eze eze sampiyon olan Manisaspor degildi herhalde. Sen surekli son 1 seneyi veya son 10 seneyi baz alırsan Bursa'da sizden buyuk kulup oluyor. 100 senelik cınarlardan bahsediyoruz burada kendi lafınla kendin celiski icine giriyosun.

Alıntı:Fenerbahçe nin şampiyon olamaması için diğer büyüklerin kendi aralarında paslaştığı bir gerçektir. Beşiktaş ligi bıraktı kupaya yöneldi. Trabzon ise kupayı bırakıp lige yöneldi.

Fenerbahce'nin kimse tarafından sevilememesi gecmiste yaptıgı masa altı oyunlaridır. Mesela 2000-2001 senesinde Trabzonda oynayan Oktaya bir suru para verip bir cok oyuncu satın aldı senin sanlı kulubun. Bizi o sekil sampiyonluktan ettiniz. Ama akabinde ne oldu? HAKSIZ YERE SAMPIYON OLDUGUNUZ ICIN GIDIP SAMPIYONLAR LIGI GURUPLARINDA 0 PUANLA DONEN ILK TAKIM OLDUNUZ. Halbuki o kadar iyi olup bizi sampiyonluktan etmis olsaydiniz gider o guruptan en az bi 6-7 puan toplayabilirdiniz. AYNI SENE LIGDE 2. OLAN GALATASARAY AVRUPA'da GURUPLARDA RAKIPLERINI EZE EZE BIR UST TURA YUKSELMISTI.

Bilmem birseyleri anlatabildim mi?

Alıntı:GALATASARAY YARINKİ TRABZON MAÇINDA NE YAPACAK ÇOK MERAK EDİYORUM. TRABZONA YATSA SEYİRCİ SÖVER. GERÇİ YÖNETİCİLER KÜFÜR YEMEYE ALIŞTI. HER MAÇ ÇIKIŞI FUTBOLCULARDA NE ANA KALIYOR NE BABA. 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK ARDA TURAN IN KARŞISINA GEÇİP GÖZLERİNİN İÇİNE BAKA BAKA ANA AVRAT DÜZ GİDİYOR.
AMA TRABZONA YATMASA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLUR. SENCE NE YAPAR? SEN DE BU SORUMA CEVAP VER.

Normalde sordugum soruya net bir cevap vermeyen birine geri yazmam ama konu GALATASARAYIN mac satmasına geliyorsa sana su kadarını diyeyim;

Gecen sezon hep bir agızdan Galatasaray Bursa'ya yatacak dememismiydiniz? Ne oldu peki? Kotu giden sezonda GALATASARAY en iyi futbolunu oynayıp Bursayı Ali Sami Yen'de ezip gecti ama direkler ve kalecileri Ivankov topun o kaleye girmesine izin vermedi. Ama mac 0-0 bitti ve macı satacak, Bursaya yatacak dediginiz GALATASARAY Fenerbahceyi son hafta icin umutla potaya soktu. Zira biz o macı Bursaya verseydik son haftaya kalmadan Bursa sampiyon olurdu. Hade aksini *** ette goreyim simdi. Gecen seneden dersinizi almadıysanız ciddi anlamda bizim basarılarımız altında eziksiniz demektir.

Sıradaki gelsin.
İkimiz de ayrı telden çalıyoruz. Ben sana derbide LİG tarihini söylüyorum, sen ise bütün resmi derbileri söylüyorsun.

Madem biz futbolculara para verip maçların kaderini değiştirebiliyoruz ve bu iş bu kadar basit, Aziz YILDIRIM Denizlispor a bassaydı parayı 5 sene önce burada oynanan ligin son maçında berabere kalmasaydık. 90 dakika tek kale maç oldu. Ama 2. gol girmedi. 3 puan alsak şampiyonduk. Berabere kalınca şampiyonluk 2. sefer son maçtan gitmiş oldu. Bir de geçen sene gitmişti son maçtan.
Ayrıca Denizlispor un hiçbir hedefi yokken canla başla Fenerbahçe ye saldırdı. Bu da ilginçtir.
Bu adamların kafası sadece 2000 yılı civarında mı çalışıyormuş?


SENDEN BU KONU HAKKINDA SON BİR İSTEĞİM VAR.
BU SEZON OYNANAN GALATASARAY-BURSASPOR VE BURSASPOR-GALATASARAY MAÇLARININ SONUÇLARINI BURAYA YAZABİLİR MİSİN?

KİM KİMDEN BÜYÜK LAF CAMBAZLIĞI YAPMADAN ORTAYA DÖKELİM.


Kendi laflarım içinde çelişkiye girmiyorum. Ben diyorum ki Bursaspor Fenerbahçe ile kıyaslanamaz. Bursaspor dünkü takım. Sen ise Bursasporun yendiği bir maçı söyleyip tek maçla kıyaslıyorsun. Evet senin örnek verdiğin 2-3 lük maçla kıyaslarsan Bursaspor Fenerbahçe den üstündür. Ve ben çelişkiye düşerim. Ama tek maçla kıyaslanamayacağını ve benim de çelişkiye düşmediğimi sen de biliyorsun.

Bursaspor Fenerbahçe yi deplasmanda yenip Fenerbahçeye üstünlük kurdu. O MAÇ SONUCUNDA ŞAMPİYON OLMADI.


BAK BEN NE GÜZEL KENDİ TAKIMIMI SAVUNUYORUM. SEN İSE DÖNDÜRÜP DÖNDÜRÜP ŞAMPİYONLUK YOLUNDA FENERBAHÇE İLE KAPIŞAN TAKIMLARI GETİRİYORSUN BENİM ÖNÜME. BUNDAN SONRA 10 SENELİK OLAYLARI KONUŞMAYALIM GÜNÜMÜZE BAKALIM. GÜNÜMÜZ FB Sİ İLE GS SİNİ KIYASLAYALIM.

KÜÇÜK GÖRDÜĞÜN MANİSASPOR UN BU SENE 12. HAFTADA DEPLASMANDA GALATASARAY İLE OLAN MAÇI KAÇ KAÇ BİTMİŞ ONU DA BURAYA YAZIVER DE SEN SAĞ BEN SELAMET BİTSİN BU OLAYSmileSmile

bir fenerbahçeli olarak galatassaray ın haline üzülüyorum kümede kaldığı için seviniyorum. çünkü gs olmaz sa fb de olmaz ikiside birbirlerini tamamlıyorlar
zate 6-0 dan sonra fıfada derbılıkten cıkardbu macı zaten sureklı aynı takımın galıp geldıgı macların derbı olması da manasız.. sıreadan bır andolu takımıyla ondan daha buyuk bır anadolu takımının macı halıne gelmıs artık bu maclar.. yzık galatasaray bu hale getırenler utansın..
konu gerçekten güzel, bi de FENERBAHÇE liyim yaaa hemen daldım konuya . asla yanlı yorumlar yapmayacağım , en kesin bilgileri veriyorum. 3 büyük kulübün kuruluşundan , bugüne dek geçen sürede bütün arşivleri tek tek inceleyebilirsiniz türk futbol tarihinin en başarılı takımı FENERBAHÇEDİR. galatasarayın sadece avrupada başarısı söz konusudur. şu an itibariyle yaklaşık 15-20 gün önce okuduğum bir yazıyı aktarmak istiyorum . dünyada en başarılı futbol kulüpleri sıralaması yapılıyor ve türkiyeden en başarılı takım BEŞİKTAŞ , ikincisi de FENERBAHÇE ( TABİ BU SIRALAMA SON YILLARDA AVRUPA DA VE LİGDE GÖSTERDİĞİ BAŞARIDAN DOLAYI OLUŞUYOR ) bakın görüyorsunuz arkadaşlar fenerbahçeliyim ama bütün net bilgileri veriyorum. yalana , dolana , hazmedememezliğe gerek yok . REFLEX arkadaşımızda neyi savunuyorsa hayret !!! arkadaşlar fanatizmi , gönlünüzün söylediklerini bir kenara bırakın doğruları dile getirin . BU ARADA GALATASARAY ı BANK ASYA da göremeyecekleri için üzülüyormuş büyük bir kesim . a.e.olun arkadaşlar
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33