Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Aksaraydan Pehlivanın Yiğenleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
maşallah güzel enikler krdş
(07-06-2011, Saat:10:45)celalettinözkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]maşallah güzel enikler bunlar şuan kaç aylık oldular.

şunda 7 aylık oldular ama enikleri sattıgım arkadaş iri olan enigi ayıyı çaldırdı şimdi bulamıyorlar şimdi tek tesellimiz anneleri 15 gün kaldı yavruluyacak
(27-03-2011, Saat:03:05)corç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24-03-2011, Saat:10:51)ATOBOLDON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Enikler güzel ama çekilen kareler dahada güzel...şehrin hengamesinden sanki bir an kurtulmak istedim,şöyle bii içimi çektim tekrar baktım resimlere..hayrını görün bu enikler 1..2 sene sonra baya bii insanı kıskandırır,durum onu gösteriyo... Smile..

sagol kardeşim en güzelleri sana nasip olsun

Saolasın kardeşim o dediğin bu soydan diyorsan,,Bana sıra gelene kadaaar..torunlarım kollarımda olur heraldeSmileSmile Yani bu kadar verimli bi soyun enikleri herkeze nasip olmaz..Ama dediğin inşallah bigün gerçekleşir..kendine iyibak paşaların yeni resimlerinide eklersen çok iyi olur..eyvallah..
maşallah çok güzeller
Çok güzel maaşallah dev gibi köpek olucakları şimdiden belli ah şu konya köpekleri bir de davarda başarılı olsalardı .. güle güle besle büyüt çok beğendim..
(04-07-2011, Saat:09:33)Ken Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok güzel maaşallah dev gibi köpek olucakları şimdiden belli ah şu konya köpekleri bir de davarda başarılı olsalardı .. güle güle besle büyüt çok beğendim..

arkadaşım sen başarılı olanına dek gelmeşsin ozaman bunlar konya köpegi degil aksaray köpegidir bizimkiler başarılı sürülerde
enikler şuanda 12 aylık oldular
çok güzeller maşallah hayrını görün
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7