Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: İyi Köpekler Ve Şampiyon Köpekler Hangi İl Ve İlçelerden Çıkmıstır
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
yyoo kımse kotu demıo ,hepsı meshur kopek.ama soy sahıbı olan bı saydıgın kochısarlı olan tangodur.bobuk japon bunlar daha yenı ıtler.corc-tango -garıp bu kopekler kendı soylarını olusturmus,uretılmeye DEGER DOGURLMUS kopeklerdır.
dıgerlerının soyunu duymadık.
peki buradan şimdi kırşehirden hiç köpek yok mu? arkadaşlar. bence türkiye'de en çok köpek yetiştirilen illerden biridir.
kırsehırden cıkan 10 numara kopek , HOLLANDAYA SATILAN TOROS 1
ANKARA KIF 2007 YARISMASINI KAZANAN; DELIBORAN
bu ıkı kopek cok ıyı kopekler.soyu oraya dayanan bır kac ta bogusan çapar ve malaklı gordum.
evet ustam sen hepsini biliyorsun ama burada çobanlarda nice köpekler var ki, adamlar işi bilmediklerinden hiçbir şey yapmıyorlar, burası tam yeridir.
ben bi şampiyon biliri şerefli kochisarın üzengili köyünden gelen tango erkan çobon oğu ve orhan ecik yapımı bi köpek bundan baş ka bi şampiyon tanımıyom ben
bi zihniye yıkıldı oda antıramanlı olmadığı için gezmediği için
(15-03-2009, Saat:10:05)lordcrazy40 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]evet ustam sen hepsini biliyorsun ama burada çobanlarda nice köpekler var ki, adamlar işi bilmediklerinden hiçbir şey yapmıyorlar, burası tam yeridir.
kardes,orta anadoluda;

kochısarın koylerı,konyada bellı bolgeler,kırsehırde bellı bolgelerde cok ıyı kopekler cıkıo.boguscular donem donem gıder bakar gorur alır cıkarıtrlar.ama anladıkları kadar.bazı ıt 11 aylıktır 18 aylıga bogulur,18 aylık meshır edılır.11 aylık olan da yenılmıstır ama davarda kalır.kımse bılmez.halbukı asıl soncu ve ıyısı o 11 aylıkken yenılendır.bız bunun gıbı nelerını gorduk.bosver hepsını ortaya cıkartmaya gerek yok.
hele bı eldekı balonlar patlasın.sora