Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangal'ın Kilo problemi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar cümleten iyi akşamlar,

Bir konuda fikirlere ihtiyacım var. 16-17 aylık erkek bir kangalım var. Hayvana bir türlü kilo aldıramıyorum. Şu an 40 kilo eller kollar bayağı kalın, kafa büyük ama kaburgaları bir türlü kapatamadık. Sabah ve akşam toplam 2 saat yürüyüş egzersizi yaptırıyorum. Kuru mama, ekmek, makarna vs... ile besliyoruz ama 4 ayda sadece 3 kilo aldı. İshal veya parazit problemi de yok, iştah yerinde mamasını bol veriyorum. Var mı yapılabailecek başka birşey?? Acil yardım lütfen.
Herkese şididen teşekkürler
Bir iki kasaba git, artan etleri kemikleri al ordan hergun, çok yarari olur kardes
Kardes saolasın. Denedim onuda ama ne yalan söyleyim düzenli yapmadım. Bir müddet dedigini deneyeceğim. Sonuçtan haberdar ederim. Çiğ-pişmiş farkeder mi kardes?
Çiğ-pişmiş o kadar fark etmez. Benim de bir önerim var: Mezbahanelerde kesilen ineklerin memelerini alıp derisini soyarak köpeğine vermen. 2 haftada yararını göreceksin..
kardes,

yag orani yüksek olan kuru yem al, yemden sonra yagli kemik var,
hayvan tücar´larda asiri yagli kemik var, hatta kurumus domozkulagi´da cok yagli, onalardan bol bol ver ve yürüyüsünü az yap,

hayvan kilo aldik´dan sonra yine spora baslarsin
Mezbahaneden inek memesi al yedir... Bak bu bilgileri pek vermem .)
(06-01-2011, Saat:03:28)CAN3R Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mezbahaneden inek memesi al yedir... Bak bu bilgileri pek vermem .)

senden öncede vermısler bılgıyı yanı geç kaldın Big Grin
sen köpegıne kemık kaynat suyuna ekmek dogra ver bak nasıl kılo alıyor görursun amabunu hergun yapmalısın bırgun tavuk kaynat bırgun et kaynat haywan sıkılmasın mamayada devam et buaradaWink
Sayfalar: 1 2