Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangallarla ilgili gel içeri ...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkeze merhabalar . Size bir sorum olacaktı , benim dişili erkekli 2 tane kangalım var daha 2 aylıklar acaba bnlar nasıl hırçınlaşır yada hırçınlaşması için ne yapmam lazım . karanlık oda vs. saçma şeyler söylemeyin tavsiye lütfen.
kardeşim köpeklerinin içinde olacak.yalnız tavsiyem sakin bir ortamda fazla yabancılarla içli dışlı olmasın.gelen giden oynamasın okşamasın kendin ilgilen.kangalın zaten genellikle içinde içgüdüsel bekciliği felan vardır.kangal herkesede rast gele saldırmazsaldıracağı adamı iyi bilir en önemli özelliklerinden biride budur.çokda acele etme köpeklerin hele bir ekeleşsin 18 aylık olduklarında kimlikleri oturacaktır.hayrını gör köpeklerinin
Teşekkür ettim , sağol hayırlı günler .
Fazla oynaşmayın yeter içinde varsa olur
abi köpeğin kemiği veya yediği şeyin içine acı koy yada hep bağlı kalsın çok hırçın ve iyi bir bekçi olur
abi birde köpeği karanlık odaya kapatma sana saldırır ve boyu kısa olur çünkü güneş görmezse kemikleri gelişmez
KÖPEĞİN SOSYALLEŞMESİNE İZİN VERMEYİN BEKÇİLİK YAPACAĞI BÖLGE İÇERİSİNDE VEYA GEZDİRİRKEN SİZ VE EV HALKINDAN BAŞKA KİMSE İLE OYNATMAYIN SEVDİRMEYİN YEMEĞİNE ACIDA KOYMAYIN HIRÇINLAŞTIRMAZ FAZLASI ZARAR KÖPEĞİN YÜREĞİNDE DE VAR İSE GÖREVİNİ YAPAR VERİR ACI KANGALA BAŞKASINDAN YEMEK YEMESİN DİYE VERİLİR. ODA İÇERİSİ ACI BİBER DOLU KÖFTELER VERİLİR EN AZ ALTI AYLIK ENİK İÇİN TANIMADIĞI VE SONRADAN GÖRMEYECEĞİ KİŞİ TARAFINDAN YAŞAM ALANINA VEYA KORUYACAĞI ALANA GİDEREK KÖPEK RAHATSIZ EDİLİR VE VE KIZDIRILIR VE BU KİŞİ TARAFINDAN KÖFTELER ATILARAK YEDİRİLİR 2 YAŞINA KADAR AYDA BİR TEST EDİLEREK UYGULANIR BUDA İÇERİ ET ATARAK BAHÇEYE GİRMEK İSTEYEN HIRSIZLARDAN YİYECEK ALMAMASINI SADECE SİZİN VE EV HALKININ VERDİĞİ YİYECEKLERİ YEMESİNİ SAĞLAR.