Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Tanışma Bölümü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
slm arkadaslar.emegi gecen herkese cok tesekkür ediyorum.
Yeni Uyelerimiz Hepiniz Hos Geldiniz.
Umarim aradiginizi Bulur Dostluklarinizi Formumuz sayesinde genisletir Sizde Bu ailenin Bir parcasi olursunuz.
istekler dogrultusunda aradiklarinizi uyelemizin verdigi satilik ilanlarindan temin edebilirsiniz iyi Forumlar..
Selamün aleyküm tüm trkangal ailesine ben Afyonkarahisar dan ramazan Ulupınar küçük yastan beri meydancikla uğraşıyorum ama hep kendi capimizda yaptik trkangal a uye olarak kopeklerimin resimlerini videolarini herkesle bende paylasmak istiyorum benim isim sadece meydanci yetistirmek koyun kuzum yok emek vrren her dosta başarılar dilerim site yoneticisi arkadslara da hizmetlerinden dolayi ayri teşekkür ederim
nevşehir derinkuyu ilçesinden yusuf gemici tr farkı başka herkese selam olsun

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza Denizli' den katılıyorum. Aslen Çal, İsabey' liyim. Çok güzel bir site, kurucularını ve yöneticilerini tebrik ederim. 3 tane erkek eniğim var. Fotoğraf ekleme konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Atmaca20
Merhaba arkadaşlar,

Aranıza Denizli' den katılıyorum. Aslen Çal, İsabey' liyim. Çok güzel bir site, kurucularını ve yöneticilerini tebrik ederim. 3 tane erkek eniğim var. Fotoğraf ekleme konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Atmaca20
gardaşım ismim halilpamuk face de gurubumun adı halil pamuk kangalları beni sitenize layik gördüğünüz için teşekkür ederim 11 tane köpeyim var bu bi hastalık çok meydancı köpek çıkarttık allaha şükür burdan yöneticimize sevgi ve selamlarımı sunuyom
SELAM ARKADAŞLAR, İSMİM YAVUZ ÇORAKOĞLU FACEDE TC KASTAMONULU YAVUZ OLARAK VARIM TR NİN ESKİ HOROZCULARINDANIM YAŞIM 48 41 YILDIR HOROZCULUK YAPMAKTAYIM BU SENE TEMMUZ 6 DA KARABÜK BELEDİYESİNDEN EMEKLİ OLARAK MEMLEKETİM KASTAMONU ARAÇ, A YERLEŞTİM VE ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ HOBİM OLAN KÖPEK BESLEYEBİLME ( YER AÇISINDAN ) İMKANINA KAVUŞTUM. YAN ETKİ KASTAMONU İLE DE AYNI KÖYLÜYÜM ÇOK İYİ KANGALLARIM VE 2 ADET DE MEYDANCI YAVRUM VAR MEYDANCILAR MALATYA HEKİMHANLI FAHRİ SAYIN,IN ASYA DİŞİSİ,Nİ YAVRU ALMAK İÇİN FAHRİDEN ALIP KARAMANA GETİREN İBRAHİM DOĞRUÖZ KARAPINARDA 15 MAÇI OLAN Bİ ERKEK KÖPEK İLE EŞLEŞTİDİ FAHRİNİN ASYA, DİŞİSİ İLE O KARAPINARLI KÖPEKDEN OLMA 2 ADET YAVRU BÜYÜTÜYORUZ İNŞALLAH İYİ ÇIKACAKLAR DİYEDE DÜŞÜNÜYORUM. HERKESE SELAMLAR.
SELAM ARKADAŞLAR, İSMİM YAVUZ ÇORAKOĞLU FACEDE TC KASTAMONULU YAVUZ OLARAK VARIM TR NİN ESKİ HOROZCULARINDANIM YAŞIM 48 41 YILDIR HOROZCULUK YAPMAKTAYIM BU SENE TEMMUZ 6 DA KARABÜK BELEDİYESİNDEN EMEKLİ OLARAK MEMLEKETİM KASTAMONU ARAÇ, A YERLEŞTİM VE ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ HOBİM OLAN KÖPEK BESLEYEBİLME ( YER AÇISINDAN ) İMKANINA KAVUŞTUM. YAN ETKİ KASTAMONU İLE DE AYNI KÖYLÜYÜM ÇOK İYİ KANGALLARIM VE 2 ADET DE MEYDANCI YAVRUM VAR MEYDANCILAR MALATYA HEKİMHANLI FAHRİ SAYIN,IN ASYA DİŞİSİ,Nİ YAVRU ALMAK İÇİN FAHRİDEN ALIP KARAMANA GETİREN İBRAHİM DOĞRUÖZ KARAPINARDA 15 MAÇI OLAN Bİ ERKEK KÖPEK İLE EŞLEŞTİRDİ FAHRİNİN ASYA, DİŞİSİ İLE O KARAPINARLI KÖPEKDEN OLMA 2 ADET YAVRU BÜYÜTÜYORUZ İNŞALLAH İYİ ÇIKACAKLAR DİYEDE DÜŞÜNÜYORUM. HERKESE SELAMLAR.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11