Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Yardım!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar köpeğin sert olması için ne yapmak gerekir bilenler aydınlatırsa sevinirim.
köpeğini herkese sevdirme,sadece sen yemek ver,köpeğin bağlı kalsın genelde..ve tabiki en önemlisi genlerde sertlik olmalı..ben böyle yaptım şuan aşırı sert Smile
Kardeş baglı kalmasın imkanın varsa güneş gören geniş bi arsade kalsın köpek tabiki sosyalleşmesın. Yanında 1-2 köpek olabilir ama yeni köpeklerle tanışmasına izin verme insanlara saldırgan olsun diyosan aynısı gecerli .Gerisi genlere kalmış.
Bunun yanında köpek 2 yaşına kadar hiç boguşmasın 2 yaşından sonra da ilk 3 macını karşılık veren cesur ama fiziksel olarak dengi olmayan rakiplerle yaptırıp kazanmasını garantile özgüveni doruga ulaşsın ozamn istedigin kadar sert olucaktır .birde yanında oyun arkadaşı varsa dikkatet fazla ezmesin köpegini yani etraftaki en domine köpek seninki olsun aksi taktirde baskı altında kalan köpeğinin kişiligi bozulabilir
Arkadaşım çok sağolda köpek daha küçük gelişme çağında ondan pek bağlamıyorum sevdirme işine gelince sevdirmiyorumda telin yanına gelip bakıyorlar ancak enikte telin yanına gelip şımarıyor.
kardeş en başta köpeğin haırlı olsun, güle güle besle. Dikkat et insanlar sevmese de sürekli insanları görüp onlara yanaşması yalak olmasına sebep olabilir. ilk olarak varsa arka bahçende besle, insanları görmesin, veya tellere fazla yaklaşmasını engellemek amacıyla bahçe içine kasa falan koy. Bu hem tellere yanaşıp insanlara haşır neşir olmasını engeller hem de görmesini. Bunların dışında köpeğini kimseye sevdirtme, yabancılara karşı tut, saldır tarzı komutlar ver. kendin de fazla sevme.
şhn arkadaşımın dediği gibi yap
Aydınlattığınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
Sayfalar: 1 2 3