Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Akbaş Tomas
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
tomasin maclarini siteye atarmisiniz lutfen?bi rot bi pitle macini izledim guzel kopek ama maclarini bulamiyorum.
Zaten tomas orda olmasın dıyen olursa ayıp eder akbaslar arasındakı gorduklerımın en ıyısıydı .. nerede sımdı aysıyormu kımındı neydı bılmem ama muhtesemdı ozellıkle onun bır vıdeosu vardı ard arada brı kac kez kafesde karabaslarla mucadele edıyordu yendı yenıldı ama aralıksız bogustu o benım sımdıye kadar ızledıgım en ınanılmaz seydı olan varsa eklesın ızlemeynlerde ızlesın ve admınler lutfen tomas ı hak ettıgı yere alın..
güdük 1 maçla efsanelerin kralı oluyor arap kaçarak efsaneler imparatoru oluyor ama çılgın tomas 10 para etmiyor
yetkılıler tomas la ilgili neden yorum yapılmıyor yerını neden ayırmıyoruz ? bilgilendirirmisiniz ??? 2-3 mcla efsane olanların arawsında tomas olmaz ise ayıp olmaz mı ?
tomas bu alemein en kral köpeklerinden birisidir.keşke hak ettiği değeri bulsaydı.
İKi kez bu kondua daha önce yazdım gelmiş geçmiş en efsane köpeklerden birisi muhteşemdi inanılmaz inatçıydı bir videosunu izledim bir çiftlikte ard arda bir sürü karabaşın arasında giriyor.. belki 7-8 ayrı köpekle şnanılamz bir köpekti kesinlikle olması lazım tartışmasız..
Yanlis hatirlamiyorsam eger Tomas'i King Balak'a bogduruyorlardi. O goruntulerde Tomas tomasligindan cikmis, cok bakimsiz ve zayif dusmustu. Hayvanin degerini bilemediler, yazik ettiler..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6