Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Böyle Bir Yasak Var mı??? :S
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(14-04-2010, Saat:08:09)corç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]böyle bir saçmalıgı senden duyuyorum aksarayda çarşıda köpek gezdiren çok bugüne kadar kimse böyle bir sorunla karşılaşmadı arkadaşım sende bir şey var ozaman polise kendini çeken

Polisin gıcığına gidecek bi haraketim yada tipim olduğunu düşünmüyorum.
Sadece köpeği dolaştırıyoduk ve başımıza bunlar geldi. Huh
(14-04-2010, Saat:08:55)goyathlay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]boyle bir yasak var.agızlık olacak artı asılı olacak artı serbest gezdirilmeyecek,ipi elinde olacak...Avrupa da da oyle.

4 aylık zararsız bi köpeğede geçerlimi bu yasak. o boyutlarda ağazlık yok ki Huh olsada takmam sanırım. sonuçta çok uysal bi köpek
köpek güzelse enayi çekememiştir hahu yapar gider aldırma
Türkiye de ağızlıkla gezdirilmesi gereken köpekler dogo, pit ve bunların türevleridir. Yerli çoban köpekleri için bu gibi bir kanuni zorunluluk yoktur.
(15-04-2010, Saat:12:14)manas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Türkiye de ağızlıkla gezdirilmesi gereken köpekler dogo, pit ve bunların türevleridir. Yerli çoban köpekleri için bu gibi bir kanuni zorunluluk yoktur.

tşkr ederim abicim.
Yasak diyorlarsa ki diyorlar bu konuyla alakalı bir durum vardır. Sen en iyisi daha iyi bilgi almak için zabıtalara ve başka polislere sor. Çünkü saçma bir uygulama değil. Köpeğim çok küçük diyebilirsin ama hem küçücük köpeklerden çekinen insanlar da var hem de kuduz falansa küçük bir diş geçirmeyle de bulaştırabilir insanlara. Kısacası sorarsan dediğim yerlere daha iyi fikir sahibi olabilirsin.
(16-04-2010, Saat:02:37)grizzly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yasak diyorlarsa ki diyorlar bu konuyla alakalı bir durum vardır. Sen en iyisi daha iyi bilgi almak için zabıtalara ve başka polislere sor. Çünkü saçma bir uygulama değil. Köpeğim çok küçük diyebilirsin ama hem küçücük köpeklerden çekinen insanlar da var hem de kuduz falansa küçük bir diş geçirmeyle de bulaştırabilir insanlara. Kısacası sorarsan dediğim yerlere daha iyi fikir sahibi olabilirsin.

dediğin mantıklı forumdaşım Smile bi sorıyım diğer zabıtalara
Agızlık takılacak kopekler elbetde mevcut bu kopekler saldırganlıklarıyla meshur kopekler dogo,bulterier,pit... gıbı kopeklere mutlaka agızlık takılması sarttır...Tabıkıde cevredeılker rahatsız oluyorsa agızlık bulundurmak en mantıklı olanıdır gardes en ıyısı sen mılletın dısarıda az oldugu bı zaman gezdır...hem sana kolaylık olur kopegın mıllete satasmaz hemde tepkı almazsın ama sana caza asla kesemez buna polısın hakkı yoktur...
Sayfalar: 1 2 3 4 5